Dupleks cijevi

Dupleks cijevi

Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za sve dupleks cijevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera Duplex cijevi u Kini. Dupleks cijevi su izvorn

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel Co, Ltd je poznati Kina dupleks cijevi proizvođač i dobavljač, proizvodnih tvornica i kompanija i kao profesionalni dupleks cijevi izvoznik i prodavatelja, mi uvijek želimo dobrodošlicu te to kupiti i veleprodaja cijevi dvostrukog nehrđajućeg čelika visoke kvalitete, dupleks nehrđajući čelik pločice, dvostrukog nehrđajućeg čelika zavojnica, zavojnice dvostrukog nehrđajućeg čelika iz naše tvornice.

Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za sve dupleks cijevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera Duplex cijevi u Kini. Dupleks cijevi su izvorno kreirana za borbu protiv korozije probleme uzrokovane klorid-smjer rashladne vode i drugih tekućina agresivni kemijski proces. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima u zemlji i inozemstvu. Svaki odjel je pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Razreda i materijal:

2205, 904L, S31803, 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 itd.

Dimenzije: DN15-600 ili kao prilagodbu.

Pakiranje:

Upotreba izvoz pakiranje ili kao prilagodbu.

Vrsta:

Dupleks nehrđajući čelik bar, Duplex inox cijevi, Duplex nehrđajućeg lima, dvostrukog nehrđajućeg čelika ploča, dvostrukog nehrđajućeg čelika zavojnica traka itd.

Povezano pretraživanje: Duplex cijevi, obostrano inox cijevi, obostrano ploče od inoxa, dvostrukog nehrđajućeg čelika zavojnica, dvostrukog nehrđajućeg čelika zavojnica, dupleks čelika, obostrano inox cijevi.

Par:Dupleks nehrđajući čelik Sljedeći:ne

Upit