[[TitleIndustry]]

Kako naručiti željezni čelik

Date:Oct 23, 2018


Željeznički čelik (željezni čelik) koristi se za izradu lokomotiva, dizalica i ostalih tračnica od profesionalnog čelika.

Većina željezničkog čelika proizvodi se kisikom peći i pretvaračem kisika koji se kotrlja valjkom. Željeznica u uporabi uglavnom je izložena habanju i dugotrajnom ponovljenom opterećenju, pa su zahtjevi otporni na habanje, pritisak, otpornost na zamor, zavarivanje i dobru žilavost.

Šina je uglavnom izložena tlačnom i udarnom opterećenju voznog parka, pa joj je potrebna dovoljna čvrstoća i tvrdoća i određena žilavost. Često korišteni željeznički čelik je ugljik za smirenje ugljika izrađen iz otvorenog ognjišta i BOF, koji sadrži ugljični wc0,6%. 0,8%, pripada čeliku srednje ugljika i visoko ugljiku, ali sadržaj mangana u WMN je veći, unutar 1,1% od 6%.

Željeznice se prema kineskim nacionalnim standardima i standardima metalurške industrije dijele na željezničke, lagane, provodljive i dizalice.


How to order rail steel

Posljednjih godina su se široko koristile čelične tračnice od niskolegiranog čelika, poput tračnica s visokim silicijom, srednjih manganskih tračnica, bakrenih i ti-ležajnih šina. Obične šine s malim legurama otpornije su na habanje i koroziju od ugljičnih šina, a vijek trajanja mu je znatno poboljšan.

Par: Klasifikacija cijevi od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: Stanje isporuke na hladno vučeno (valjano)