[[TitleIndustry]]

Što je cijev za kućište ulja?

Date:Aug 06, 2019

Cijev za nanošenje nafte koristi se za podupiranje zidova naftne i plinske bušotine kako bi se osigurao normalan rad cijelog bunara nakon završetka postupka bušenja. Svaka bušotina temelji se na različitim dubinama bušenja i geologiji, koristeći nekoliko slojeva kućišta. Nakon spuštanja kućišta, cement treba cementirati. Razlikuje se od cijevi za ulje i cijevi za bušenje i ne može se ponovno koristiti. To je materijal za jednokratnu upotrebu. Stoga potrošnja kućišta čini više od 70% svih cijevi bušotina.

Kućište nafte je zaštitna linija za održavanje rada bušotine. Zbog različitih geoloških uvjeta, stanje bušotine je komplicirano, a kombinirano djelovanje napetosti, kompresije, savijanja i torzijskog naprezanja djeluje na tijelo cijevi, što postavlja visoke zahtjeve za kvalitetom samog kućišta. Nakon što je samo kućište oštećeno iz nekog razloga, to može rezultirati smanjenjem proizvodnje, pa čak i brisanjem cijelog bunara.

Cijev za nanošenje nafte je cijev velikog promjera koja djeluje kao fiksni zid ili bušotina bunara za ulje i plin. Kućište je umetnuto u bušotinu i zacementirano kako bi se omogućilo odvajanju bušotine i sprječavanju propadanja bušotine, osiguravajući da bušaće blato cirkulira za bušenje.

Različite vrste kućišta koje se koriste za vađenje nafte: Površinsko kućište nafte štiti bušotinu od onečišćenja plitkom vodom i plitkim plinom, podupire opremu za bušotinu i održava težinu ostalih slojeva kućišta. Kućište tehničkog ulja razdvaja tlak na različitim razinama, tako da tekućina za bušenje pravilno cirkulira, a proizvodno kućište je zaštićeno. Da bi se instalirao uređaj protiv provale, uređaj za sprječavanje istjecanja i stražnja cijev pri bušenju. Kućišta nafte u ulju izvoze naftu i plin iz podzemnih skladišta. Koristi se za zaštitu bušotine i slojevito bušenje. Kod proizvodnje uljnih čahura vanjski promjer je obično 114,3 mm do 508 mm.

Kontaktirajte nas putem e-maila: info@sxht-group.com


Par: U čemu se koristi cijev od nehrđajućeg čelika 304L

Sljedeći: što je kvadratna cijev od nehrđajućeg čelika?