[[TitleIndustry]]

Što je reljefna ploča od nehrđajućeg čelika?

Date:Jul 26, 2019

Utisnuta ploča od nehrđajućeg čelika je obrazac kod kojeg je površina čelične ploče neravnomjerna, a koristi se uglavnom na mjestima gdje je potrebna glatkoća i ukrasnost. Utiskivanje valja se radnim valjkom s uzorkom, a radni valjci su obično obrađeni erozivnom tekućinom. Dubina nepravilnosti na ploči varira od uzorka do uzorka, oko 20-30 mikrona.

Površina reljefne ploče od nehrđajućeg čelika ima različite uzorke i teksture, a ima izražen trodimenzionalni reljefni učinak, koji povećava umjetničku privlačnost ploče od nehrđajućeg čelika. Glavni materijali su 201, 202, 304, 316 i drugi nehrđajući čelik ploče. Opće specifikacije su: 1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm; mogu se otvoriti ili ne ili biti reljefni cijelom debljinom od 0,3 mm do 2,0 mm.

Glavne prednosti: izdržljiv, izdržljiv, otporan na habanje, dekorativni učinak. Vizualno lijep, kvalitetan, lako se čisti, ne održava održavanje, protu-šok, protiv pritiska, otporan na ogrebotine i nema otisaka prstiju.

Upotrebe: reljefna ploča od nehrđajućeg čelika pogodna je za ukrašavanje dizala automobila, automobila podzemne željeznice, svih vrsta kabina, uređenja zgrada i ukrasa, industrije zidova metalnih zavjesa.

Proces proizvodnje reljefnih ploča od nehrđajućeg čelika: jedna se vrsta dobiva valjanjem valjaka u proizvodnji nehrđajućeg čelika, što je stanje žarenja i kiselosti nakon vrućeg valjanja. Postupak je sljedeći: gredica od nehrđajućeg čelika vruća traka valjanja crna Rola termička linija za žarenje i ukiseljenje stroj za izravnavanje, zatezač za poravnavanje, poliranje poprečna linija vruće valjana pločica od nehrđajućeg čelika. Ova vrsta gaznoga sloja je ravna s jedne strane, a na drugoj je uzorak. Takve se zaštitne pločice češće koriste u kemijskim, željezničkim vozilima, peronima i drugim mjestima gdje je potrebna snaga.

Druga kategorija su prerađivačka poduzeća na tržištu koja od čelika kupuju vruće valjane ili hladno valjane ploče od nehrđajućeg čelika i koriste mehanički utisnute gazište. Ovi proizvodi su s jedne strane konkavni i konveksni, a često se koriste u općem civilnom ukrasu.

Kontaktirajte nas putem e-maila: info@sxht-group.com


Par: za što se može koristiti ploča od nehrđajućeg čelika duplex 2205?

Sljedeći: Što je vruće valjana ploča od nehrđajućeg čelika?