[[TitleIndustry]]

Što je ravna šipka od nehrđajućeg čelika?

Date:Jul 29, 2019

Ravna šipka od nehrđajućeg čelika je pravokutni i malo čisti čelik. Ravna šipka od nehrđajućeg čelika može biti polugotov čelik. Postoje hladno polirani nehrđajući čelik ravna šipka i vruće valjana kiselo bijela pješčana nehrđajuća čelična ravna šipka.

Ravna šipka od nehrđajućeg čelika može se sastojati od različitih elemenata koji primaju silu u skladu s različitim potrebama konstrukcije, a može se koristiti i kao vezni član između članova. Široko se koristi u raznim građevinskim građevinama i inženjerskim građevinama, poput greda, mostova, prijenosnih tornjeva, podiznih i transportnih strojeva, brodova, industrijskih peći, reakcijskih kula, spremnika i polica skladišta.

Ravna šipka od nehrđajućeg čelika koristi se kao most, okvir, ograda, brod za prijenos, vozilo itd. U građevinskim projektima. Gredica sirovina za proizvodnju ravne šipke od nehrđajućeg čelika je kvadratna gredica s niskim udjelom ugljika, a gotova ravna nehrđajuća čelika isporučuje se za oblikovanje vrućeg valjanja, hladno valjanje ili vruće valjanje. Prilikom trgovanja ugovorni i drugi dokumenti trebaju biti ispunjeni širinom i debljinom ravne šipke od nehrđajućeg čelika i drugim velikim tehnološkim stvarima, poput žarenja, krute otopine i tako dalje.

Kvaliteta površine ravne šipke od nehrđajućeg čelika je navedena u normi. Općenito, ne smije biti štetnih oštećenja kao što su odlaganje, kore, pukotine, itd. Dopušteni raspon geometrijskog odstupanja također je naveden u standardu, općenito uključujući stupanj zakrivljenosti, bočnu širinu, debljinu ruba, kut vrha, teorijsku težinu, itd. i specificira značajnu torziju.

Kemijski sastav ravne šipke od nehrđajućeg čelika:

1. Sastojci: Kemijski sastav ravne šipke od nehrđajućeg čelika spada u seriju valjanih čelika opće strukture. Glavni pokazatelji ispitivanja su C, Mn, P i S. Sadržaj ovisi o stupnju, a približan raspon je C <0,08%, mn:="" 2,0,="" p=""><0,035% i="" s=""><>

2. Metoda inspekcije: Pri ispitivanju gornjih kemijskih komponenti najčešće se koriste standardne ispitne metode GB223, JISG1211-1215, BS1837, BS priručnik 19, GOST22536 i tako dalje.

Kontaktirajte nas putem e-maila: info@sxht-group.com


Par: Uvođenje 316 cijevi od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: za što se može koristiti ploča od nehrđajućeg čelika duplex 2205?