[[TitleIndustry]]

Koja je razlika između I-Čelika i H-sekcije čelika

Date:Nov 06, 2018


Rub I-čelične prirubnice je zadebljanje površine ventralnom pločom, a vanjski je tanak; Prirubnica čelika H-sekcije je jednaka.

What is the difference between I-Steel and H-section steelHW HM HN h je generički izraz za H-sekcijski čelik, a H-sekcijski čelik je zavaren; HW HM HN je vruće valjanWhat is the difference between I-Steel and H-section steel


Upotreba I-čelika jednaka je HN čeliku;

1, radni čelik koji je običan ili lagan, jer je veličina presjeka relativno visoka, uska, tako da je poprečni presjek dvaju glavnih rukava inercijalne trenutačne razlike velik, pa se općenito može izravno koristiti samo u svojim mrežama u površina savijanja dijela ili će biti sastavljena od dijela sile rešetke.

2, H-sekcija čelika pripada visokoučinkovitom ekonomskom rezanju profila (drugi također ima hladni zakrivljeni tanki zid od čelika, tlačne čelične ploče, itd.), Jer je poprečni presjek oblik razumne, oni mogu učiniti čelik više visoka učinkovitost, poboljšavaju sposobnost rada. Za razliku od tipa Putong, prirubnica čelika H-sekcije je proširena, a unutarnja i vanjska površina obično su paralelna, što olakšava povezivanje s cimetom i drugim komponentama visoke čvrstoće.

3, H-presjeka čelična prirubnica su jednake debljine, ima presjek valjanja, postoje 3 komada ploče zavarivanje sastoji od kombiniranog poprečnog presjeka. I-Čelik je presjek valjanja, zbog slabog procesa proizvodnje, strana prirubnice ima padine od 1:10. Vijenje čelika H-sekcije razlikuje se od običnog I-čelika samo kao skup vodoravnih valjaka, jer je njegova prirubnica široka i bez nagiba (ili male nagibe), pa je potrebno dodati skup okomitog valjka istodobno valjanja valjkom , stoga je postupak valjanja i opreme složeniji od običnog valjaonice.


Par: Odnos između austenitnog nehrđajućeg čelika 304 zavojnice i martensite veličine 304 inoxa zavojnica

Sljedeći: što je brodska ploča