[[TitleIndustry]]

Koja je razlika između čelika I i čelika H presjeka

Date:Nov 06, 2018


Rub prirubnice od I čelika je zadebljanje površine pomoću ventralne ploče, a vanjska strana je tanka; Prirubnica čelika s presjekom H jednaka je dijelu.

What is the difference between I-Steel and H-section steelHW HM HN h generički je naziv za čelik s presjekom H, a čelik H presjeka je zavaren; HW HM HN je vruće valjanoWhat is the difference between I-Steel and H-section steel


Upotreba I čelika je ekvivalentna HN čeliku;

1, čelik u obliku rada, bilo da je običan ili lagan, jer je veličina presjeka relativno velika, uska, tako da je presjek dva glavna rukava razlike u inercijalnom momentu velik, stoga se općenito može izravno koristiti samo u svojim mrežicama u površina savijanja člana ili će se sastojati od rešetkastog člana sile.

2, čelik s H-presjekom pripada ekonomičnom profilu rezanja (drugi također ima hladno zakrivljeni čelični tanki zid, čeličnu pločicu pod pritiskom itd.), Jer je oblik poprečnog presjeka razuman, oni mogu čelik učiniti višim učinkovitosti, poboljšati radnu sposobnost. Za razliku od tipa Putong, prirubnica čelika s presjekom H je proširena, a unutarnja i vanjska površina obično su paralelne, što olakšava povezivanje s cimetom visoke čvrstoće i drugim komponentama.

3, čelična prirubnica u obliku slova H jednake je debljine, postoji valjak presjeka, postoje 3 komada zavarivanja ploča sastavljenih od kombiniranog presjeka. I-čelik su klizni presjek, zbog lošeg procesa proizvodnje, bočna strana prirubnice ima nagib od 1:10. Čelični valjak H-presjeka razlikuje se od običnog I-čelika samo skup vodoravnog valjaka, jer je njegova prirubnica široka i nema nagiba (ili malog nagiba), pa je potrebno istovremeno dodati skup okomitog valjka stoga su njegov postupak valjanja i oprema složeniji od običnih valjaonica.


Par: Odnos između austenitne 304 zavojnice od nehrđajućeg čelika i martensita veličine 304 zavojnice od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: što je ploča za brodove