Ogromna ograničenja proizvodnje jesenja i zime od 2018. Koliko

Ogromna ograničenja proizvodnje jesenja i zime od 2018. Koliko

Date:Nov 15, 2018

U svim proizvodnim ograničenjima situacija češljanje: S druge strane češljati Peking, Tianjin i Hebei i okolnim područjima, Yangtze River Delta, Fen Wei Plain i drugih tri ključna područja programa ograničenja proizvodnje. Sveukupno vidi jesenje i zimska ograničenja proizvodnje utječu na dnevni prosječni kapacitet od 280.000 tona, udio od oko 34%.


2018 Autumn and winter steel production restrictions how much


Peking, Tianjin i Hebei i okolna područja: (1) Tangshan: Ukupni omjer proizvodnje ograničenja od 31,5%, a prošlogodišnji stvarni omjer provedbe je u osnovi isti: Handan, Xingtai: zahtjev ograničenja proizvodnih ograničenja, relativno visoka;


Fen Wei običan: Poboljšani ciljevi su veći, no omjeri ograničenja proizvodnje općenito su.

Delta rijeke Yangtze: Trenutno, uglavnom još uvijek pod utjecajem Expoa.

Pored gore navedenih gradova, ostatak Pekinga, Tianjina i Hebeja i okolnih područja programa ograničenja proizvodnje nejasnija je i ne postoji specifičan zahtjev za ograničenjem proizvodnje proizvođača.

Međutim, implementacija ovogodišnjeg ograničenja proizvodnje postala je fleksibilnija, decentralizirana je odluka, odluke koje se temelje na stvarnim uvjetima zraka i ciljevima poboljšanja, zajedno s nekim od izuzetaka izdvojene, bit će fleksibilniji u provedbi.


Par: Što uzrokuje čelika cijene kretati niže

Sljedeći: Što bi Studeni 2018 čelika poduzeća dobit