304 304L 316 316L cijevi od nehrđajućeg čelika uvjet isporuke

304 304L 316 316L cijevi od nehrđajućeg čelika uvjet isporuke

Date:Dec 20, 2018

Kada kupac napravi narudžbu od nehrđajućeg čelika, u ugovoru se mora navesti status isporuke.


Zajednički status isporuke od nehrđajućeg čelika uključuje vruće valjanje, hladno valjanje, kontrolirano valjanje, normalizaciju, kaljenje, žarenje, gašenje, podešavanje itd., Stanje vrućeg valjanja učinkovito smanjuje potrošnju energije, smanjuje troškove, može optimizirati performanse obrade cijevi i legura od nehrđajućeg čelika ,


Hladno valjanje je upotreba vruće valjanih zavojnica od nehrđajućeg čelika kao proizvodnja sirovina, nakon što je uklonjeno oksidnu kožu za hladno kontinuirano valjanje, završni proizvod je valjana tvrda zavojnica, jer kontinuirana hladna deformacija uzrokovana hladnim kaljenjem da će se čvrstoća valjane tvrde zavojnice, tvrdoća povećati, smanjiti indeks kaljenja, tako da će se njegova učinkovitost pri štancanju pogoršati, može se koristiti samo za proizvodnju jednostavnih


Kontrolirano valjanje je kontrola valjanja, odnosno na temelju prilagodbe kemijskog sastava cijevi od nehrđajućeg čelika, kontroliranjem temperature grijanja, temperature valjanja, sustava deformacije i drugih tehnoloških parametara, kontrolom izmjene zakona tkiva od austenitnog nehrđajućeg čelika i mikrostruktura proizvoda za promjenu faze, kako bi se postiglo poboljšanje organizacije, povećati čvrstoću i čvrstoću svrhe. Pozitivna vatra je zagrijavanje cijevnih spojnica od nehrđajućeg čelika na Ac3 ili iznad 30-50 ℃, a nakon razdoblja izolacije, ukloniti iz peći u zraku ili raspršiti vodu, prskati ili hladiti proces toplinske obrade metala. Cilj je pročistiti zrna i homogenizirati distribuciju karbida. Razlika između pozitivne vatre i žarenja je u tome što je brzina hlađenja vatre brža od brzine hlađenja, tako da je normalizirajuće tkivo finije od žarenja, a njegova mehanička svojstva su također značajno poboljšana.


Osim toga, samo izvan hlađenja peći ne zauzima opremu, stopa proizvodnje je visoka, tako da koliko god je moguće koristiti pozitivnu vatru u proizvodnji umjesto žarenja. Žarenje je proces toplinske obrade metala koji zagrijava cijev od nehrđajućeg čelika brzo do određene temperature i održava određeno vrijeme nakon hlađenja odgovarajućom brzinom.


Jedan od najvažnijih procesnih parametara žarenja je maksimalna temperatura grijanja, a odabir temperature zagrijavanja većine legura temelji se na faznom dijagramu ovog sustava legure.


Gašenje se odnosi na zagrijavanje cijevi od nehrđajućeg čelika na kritičnu temperaturu od Ac3 ili Ac1 iznad temperature, nakon perioda izolacije, tako da cijeli ili dio njenog austenita, a zatim više od kritične brzine hlađenja hladne hladne do Ms ispod za martenzitnu transformaciju procesa toplinske obrade. Kaljenje se odnosi na gašenje cijevi od nehrđajućeg čelika, pod grijanjem AC1, izolacija nakon hlađenja procesa toplinske obrade od nehrđajućeg čelika. Postupak kaljenja je postupak toplinske obrade visoke temperature nakon kaljenja.


Temperatura pri visokoj temperaturi odnosi se na temperiranje u intervalu 500-650 ℃.

Modulacija može u velikoj mjeri prilagoditi performanse i materijal cijevi od nehrđajućeg čelika, tako da čvrstoća, plastičnost i žilavost cijevi imaju dobre performanse, kako bi se postigla dobra razina sveobuhvatnih mehaničkih svojstava.


Par: 304 inox cijevi tvrdoće

Sljedeći: 2018 najveći prodajni Promoptions