Stanje isporuke cijevi od nehrđajućeg čelika 304 304L 316 316L

Stanje isporuke cijevi od nehrđajućeg čelika 304 304L 316 316L

Date:Dec 20, 2018

Kada kupac naredi cijev od nehrđajućeg čelika, status isporuke mora biti naveden u ugovoru.


Uobičajeni status isporuke od nehrđajućeg čelika uključuje vruće valjanje, hladno valjanje, kontrolirano valjanje, normaliziranje, kaljenje, žarenje, gašenje, podešavanje itd., Stanje vrućeg valjanja učinkovito smanjuje potrošnju energije, smanjuje troškove, može optimizirati performanse obrade nehrđajućih čelika i slitina ,


Hladno valjanje je upotreba vruće valjanog svitka od nehrđajućeg čelika kao proizvodnja sirovina, nakon vađenja radi uklanjanja oksidne kože radi hladnog kontinuiranog valjanja, gotov proizvod je valjani tvrdi svitak, jer kontinuirana hladna deformacija uzrokovana hladnim stvrdnjavanjem, da se snaga valjane tvrde zavojnice, povećava tvrdoća, smanjuje pooštreni indeks, pa će se njezini performansni utiski pogoršati, može se koristiti samo za proizvodnju jednostavnih


Kontrolirano kotrljanje je kontrola kotrljanja, tj. Na temelju prilagođavanja kemijskog sastava cijevi od nehrđajućeg čelika, upravljanjem temperature grijanja, temperature kotrljanja, deformacijskog sustava i drugih tehnoloških parametara, nadziranje zakona promjena tkiva austenitnog nehrđajućeg čelika i mikrostruktura proizvoda za promjenu faza, radi postizanja rafiniranosti Organizacije, pojačava snagu i čvrstinu svrhe. Pozitivna vatra je zagrijavanje armatura cijevi od nehrđajućeg čelika na Ac3 ili iznad 30-50 ℃, a nakon razdoblja izolacije, uklonite je iz peći na zraku ili prskanju vode, raspršivanjem ili puhanjem metalnog postupka toplinske obrade. Cilj je postići rafiniranje zrna i homogenizaciju raspodjele karbida. Razlika između pozitivnog vatre i žarenja je u tome što je brzina hlađenja vatrom veća od brzine hlađenja, pa je tkivo za normalizaciju sitnije od tkiva za žarenje, a njegova mehanička svojstva su također značajno poboljšana.


Uz to, samo izvan peći hlađenje ne zauzima opremu, stopa proizvodnje je visoka, pa je moguće što više koristiti pozitivnu vatru u proizvodnji umjesto za žarenje. Žaljenje je metalni postupak toplinske obrade koji cijev od nehrđajućeg čelika brzo zagrijava do određene temperature i održava određeno vrijeme nakon hlađenja odgovarajućom brzinom.


Jedan od najvažnijih procesnih parametara za žarenje je maksimalna temperatura grijanja, a izbor temperature zagrijavanja za žarenje većine legura temelji se na faznom dijagramu ovog sustava legure.


Gašenje se odnosi na zagrijavanje cijevi od nehrđajućeg čelika na kritičnu temperaturu Ac3 ili Ac1 iznad temperature, nakon razdoblja izolacije, tako da je cijeli ili njegov dio austenita, a zatim više od kritične brzine hlađenja hladne brzine hladne do Ms ispod za transformaciju martenzita u postupku toplinske obrade. Kaljenje se odnosi na gašenje cijevi od nehrđajućeg čelika, grijanje AC1, izolaciju nakon hlađenja procesa toplinske obrade nehrđajućeg čelika. Liječenje kaljenjem je postupak toplinske obrade temperiranja na visokim temperaturama nakon gašenja.


Kaljenje pri visokim temperaturama odnosi se na kaljenje u intervalu 500-650 ℃.

Modulacija može u velikoj mjeri prilagoditi izvedbu i materijal cijevi od nehrđajućeg čelika, tako da čvrstoća, plastičnost i žilavost cijevi imaju dobre performanse, tako da se postigne dobra razina sveobuhvatnih mehaničkih svojstava.


Par: Tvrdoća cijevi od nehrđajućeg čelika 304

Sljedeći: 2018. najveće prodajne promidžbe