304 inox cijevi tvrdoće

304 inox cijevi tvrdoće

Date:Jan 07, 2019

1, HR

od nehrđajućeg čelika Guallo tvrdoću, poput testa Brinellu tvrdoća su metode ispitivanja uvlačenje. Razlika je u tome da je za mjerenje dubina uvlake, Luo tvrdoću je trenutno široko korištena metoda, od kojih HRC u čelične cijevi standardnih je drugi samo Brinellu tvrdoća HB, Luo tvrdoće može se primijeniti za određivanje metalnih materijala iz izuzetno mekan vrlo teško, to čini za Brinellu metoda nije, više jednostavan nego Brinellu način, može biti izravno iz regulator tvrdoće za pročitati Međutim, zbog svoje male uvale, tvrdoća vrijednosti ne kao točan i Brinellu metoda.


2, Brinellu tvrdoća

u standardne cijevi od nehrđajućeg čelika Brinellu tvrdoća je većina naširoko koristi, često promjera uvlačenje ukazati tvrdoće materijala, intuitivan i zgodan, ali za teže ili tanje čelične cijevi nije primjenjivo.


3, Vickers tvrdoće od nehrđajućeg čelika Tauvi tvrdoću je uvlačenje ispitnih metoda može koristiti za određivanje vrlo tankih metalnih materijala i tvrdoća površinskog sloja, ima glavne prednosti Brinellu, metodi, i prevladati svoje osnovne nedostatke, Ali ne kao jednostavan kao Luo metoda, Vickers metoda se rijetko koristi čelične cijevi standarda.


4, tvrdoća testiranje inox cijev unutarnjeg promjera više od 6,0 mm, debljine stijenke do 13 mm žarenje cijevi od nehrđajućeg čelika, može biti iskorišten w b75 tip mjerač tvrdoće Webster, testiranje je brzo, jednostavno, za inox cijevi za brzo Ne-destruktivno kvalificirani inspekcije. Inox cijevi promjer veći od 30mm, debljina veća od 1,2 mm inox cijevi, korištenje Luo tvrdoće metar, testirati HRB, HRC tvrdoća. Inox cijevi promjer veći od 30mm, debljine stijenke manje od 1,2 mm inox cijevi, korištenje površinski Luo tvrdoće metar, testirati HRT ili hrn tvrdoće, unutarnjeg promjera manje od 0mm, veći od 4,8 mm inox cijevi, uporaba cijevi posebne Luo Tvrdoća metar, test hr15t tvrdoće, kada je promjer cijevi od nehrđajućeg čelika je veće od 26mm, tvrdoća unutarnjeg zida cijevi može se testirati s Rockwell ili površine Roche tvrdoće metar.

Par: Tehnologija obrade Super dupleks cijevi od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: 304 304L 316 316L cijevi od nehrđajućeg čelika uvjet isporuke