337 istragu o ugljičnog čelika i legura čelika proizvoda

337 istragu o ugljičnog čelika i legura čelika proizvoda

Date:May 05, 2016

Na Lokalno vrijeme Travanj 26, sad Steel Corporation primijeniti da International Trade komisija od SAD-a, zahtjev za Kina je Bei Iron i Steel Group, Shanghai Bao Steel Group i drugih 40 kineski čelik poduzeća izvoza Sjedinjenih Američkih Država ugljični čelik i legure čelika proizvodi podneseno je 337 istraga i objavljivanje trajno isključenje ili zabrana. Će se međunarodni trgovinu od Sjedinjenih Američkih Država 30 dana ocijeniti zahtjev i odlučili hoće li provesti istragu ili ne. Jednom nakon podnošenja odgovora na neuspjeh, onda kineski čelik poduzeća je vjerojatno da se suoče antitrust kazne za istragu.


Sad Steel Corporation prethodnik je osnovan 1864, Carnegie Steel Company, sa sjedištem u SAD-u najveći integrirani čelika poduzeća. Optuženi kineski čelik poduzeća i trgovci colluded kontrolu cijena, krađe poslovnih tajni i kroz lažne oznake za izbjegavanje poreza na promet, zahtjevi prema Sjedinjenim Državama "1930 godine porezni zakon" dio 337 istrage, blokiranje kineskog čelika proizvoda izvoz u SAD-u market.the Američkim Državama Steel Corporation, će koristiti sva sredstva da se bore za pravedne trgovine , i dalje kroz antidampinških i antisubvencijskih slučajevima, promovirati postojeće provođenje zakona rad.

337 istrage odnosi se na sad međunarodnu trgovinu može biti u skladu s odjeljkom 337 od kraja 1930 godine porezni zakon, pokrenula je istragu u nepošteno ponašanje uvoz trgovinske sankcije.


Šef Commerce trgovina lijek ured adresu i rekao 337 istrage usmjerena na povredama prava intelektualnog vlasništva, i proizvode od čelika je relativno zrela proizvoda, postoji takva stvar kao intelektualno vlasništvo spora. Takozvani intelektualnog vlasništva povrede tvrdnje su činjenične osnove, nadam se da to International Trade komisija od sad odbaciti prigovor. Sad čelika korporacija za kineske industrije čelika podneseno je 337 istraga je na kineski izvoz čelika drastično porasla. Na početku 2014, kineski izvoz čelika i dalje će rasti, do kraja 2015., izvoz čelika činili više od 10% Ukupno izlaz.

Tijekom trgovine trenje sa svjetski najveći proizvođač čelika Kina, do sada pokret sad Steel Corporation je smion i intenzivna akcija.

Danas, kineski čelik proizvodnje račune za gotovo pola svijeta. Kineski čelik izvozi uzrok međunarodne anti-damping, ali u ime povrede prava intelektualnog vlasništva žaliti, ovo je prvi slučaj. Direktor kineski Steel Industry Association adresu i rekao da su šokirani "337 istrage" Primjena sad Steel Corporation, relevantne kontrole proizvodnje, cijena, krivotvoriti podrijetlo i takozvani intelektualnog vlasništva prava povrede optužbe na temelju činjenice, suprotnosti i vezane za položaj. Stoga, u nadi da sad međunarodne trgovinske komisije odbaciti prigovor.

Direktor je također rekao da kineski željezo i čelik udruge, kao industrija organizacija, uvijek strogo se kineski zakoni te pravilima multilateralnih međunarodnih aktivnosti.

Direktor konačno je naglasio da industrija čelika u Kini i SAD-a podijeliti široka zajedničke interese, kineske industrije čelika pristati razmijeniti mišljenja putem komunikacije, dijaloga i konzultacija sa Sjedinjenim Državama da se oboje možete potpuno i zajednički održavaju redoslijed tržište i protive trgovinskog protekcionizma i zajednički nositi s globalnom čelika overcapacity problem.


Par: Od nehrđajućeg čelika imbus traka

Sljedeći: Vruće prodaja 304 316 teški zid bešavne inox cijevi za industriju