90% zlatarskih trgovaca čelika završava ove godine

90% zlatarskih trgovaca čelika završava ove godine

Date:Jan 03, 2019

Glavni razlog za optimizam oko trenda nakon godine je niska proizvodnja čeličana, a ovogodišnje ograničenje proizvodnje okoliša povećalo se, a godišnji inventar vjerojatno će premašiti poslovna očekivanja u novoj visini.


A u slučaju kontrole nekretnina, početni zahtjev potražnje bit će aktivniji, zimsko skladištenje i mudar izbor. Osim toga, oko 3% ljudi spominje da je prošle godine zbog čeličana kupiti manje visoke cijene nakon gubitka zimskog skladišta, neće biti zimskog skladišta ove godine. Na kraju, 90% ih je reklo da će ga učiniti čistim zimskim skladištem.


Sve u svemu, analitičari kažu da su ograničenja proizvodnje u zaštiti okoliša, regulacija nekretnina i drugi čimbenici uzrokovani očekivanjima tržišta rezervi općenito optimistični, što je glavni razlog zašto trgovci čelikom odabiru zimsko skladištenje. A ukupna količina zimskog skladišta povećat će se u odnosu na prošlu godinu.


Vjerujemo da će 2019. godina biti velika godina za materijale od nehrđajućeg čelika, imamo velike količine nehrđajućeg čelika u zalihama za brzu isporuku i hitne narudžbe.


Vi ste dobrodošli da nas kontaktirate, bit će 24h / 7d usluga za vas!


Sretna Nova godina svima !

Par: Sve narudžbe materijala od nehrđajućeg čelika će biti Insuranced za besplatno od strane naše tvrtke

Sljedeći: Tehnologija obrade Super dupleks cijevi od nehrđajućeg čelika