90% skladišta čelika Zimskog skladišta kraj ove godine

90% skladišta čelika Zimskog skladišta kraj ove godine

Date:Jan 03, 2019

Glavni razlog optimizma u vezi s trendom nakon godine je niska proizvodnja čeličana, a ovogodišnja snaga za zaštitu okoliša povećana je, godišnji inventar vjerojatno će premašiti poslovna očekivanja.


A u slučaju kontrole nekretnina, započeta potražnja će biti aktivnija, zimsko skladištenje i mudar je izbor. Uz to, oko 3% ljudi spomenulo je da prošle godine zbog željezare za otpatke zbog gubitka zimskih skladišta ne kupuju niže cijene, ove godine neće biti zimskog skladišta. Na kraju, 90% ih je izjasnilo da će jasno napraviti skladištenje za zimu.


Sve u svemu, analitičari su rekli da su ograničenja proizvodnje okoliša, regulacija nekretnina i drugi više faktori uzrokovani tržišnim očekivanjima pretprodaje općenito optimistični glavni razlog zašto trgovci čelikom odaberu zimsko skladište. A ukupna količina zimskog skladištenja povećat će se u odnosu na prošlu godinu.


Vjerujemo da će 2019. biti velika godina za materijale od nehrđajućeg čelika, imamo veliku količinu materijala od nehrđajućeg čelika u zalihama za brzu isporuku i hitne narudžbe


Možete nas kontaktirati, bit će vam na raspolaganju 24h / 7d usluga!


Sretna Nova godina svima !

Par: Sve narudžbe materijala od nehrđajućeg čelika besplatno će se osigurati od strane naše tvrtke

Sljedeći: Tehnologija obrade vrlo dupleks zavarenih cijevi od nehrđajućeg čelika