Nakon što je u listopadu industrija čelika bila ograničena, može li cijena čelika porasti?

Nakon što je u listopadu industrija čelika bila ograničena, može li cijena čelika porasti?

Date:Sep 27, 2018


Nakon Tangshan-ove "ključne razlike u jesenskoj i zimskoj procjeni razlike vršne proizvodnje" Smjernice savjet "još jedna tržišna vijest da će druga provincija za proizvodnju čelika u Jiangsuu nedavno poduzeti ograničene mjere proizvodnje, premda nema jasnih ograničenih proizvodnih dokumenata, ali neki lokalni čeličani su dobili ograničeno usmena obavijest o proizvodnji,

Specifično ograničeno vrijeme proizvodnje 11,1-11,30, ako traje mjesec dana, zahtijeva da tvornica čelika napravi plan za izvještavanje o ograničenoj proizvodnji, a svaka regija prema vlastitoj situaciji da se prilagodi. Prema podacima CISA-e, početkom rujna glavna čeličana prosječna dnevna proizvodnja od 1.972 milijuna tona povećala se za 70.100 tona, rast od 3,69%. Očekuje se da će se ukupna proizvodnja sirovog čelika u rujnu oporaviti od kolovoza, kako je zarada ovogodišnjih tona čelika bolja, čeličane imaju razlog za ograničenu proizvodnju prije povećanja.

17.jpg

Uz to, prema domaćim podacima mjerodavnih podataka o praćenju platforme za poslovanje s čeličnim oblacima, od 21. rujna društveni inventar čelika od 8.464 milijuna tona u odnosu na prošli tjedan pao je 136.000 tona, preokrenuvši u septembru prva dva tjedna kontinuirani rast trend. Ukupni inventar ostaje na niskoj razini, što neizravno ukazuje na stabilnost domaće potražnje u čeliku.

Par: Cijevi od nehrđajućeg čelika 304 / L 310S 316 / L 321 347 2205 Na skladištu!

Sljedeći: Rebra Kratkoročno uštedite više Potreba slaba ili potres manja