"Na put svi na putu" istaknuti snagu snagu međunarodnih čelika izgled

Date:May 23, 2017

Svečano otvaranje "Međunarodna suradnja summitu foruma" održan je u Pekingu 14 maja. Predsjednik si Jinping prisustvovao i isporučeno glavni govor pod naslovom "Zgrade" na putu od "Rade zajedno". Si Jinping naglasio da u 2013 u Kazahstan i Indonezija predložio svile gospodarske zone i 21 pomorskog svile, "jedan način" inicijativa. U protekle četiri godine, više od 100 zemalja i međunarodnih organizacija aktivno podržao i sudjelovao u izgradnji "jednog uz cestu". Važne rezolucije Generalne skupštine UN i Vijeća sigurnosti UN-a su također uključeni u "jedan način" gradnje. "Na putu" gradi postupno od koncepta u akciju, iz vizije u stvarnost, izgradnju plodne.


Kina će raditi s nekoliko međunarodnih financijskih i razvoj agencija za podršku "jedan način uz put" projektima, uključujući isti kineski vodio Azijski infrastrukture investicijske banke i BRIC nova razvojna banka. Kao regionalnih financijskih institucija stvorila Kina, glavni posao Azijski infrastrukture investicijska banka je pomoći infrastrukture u azijsko-pacifičkoj regiji.


Kina će povećati "jedan način" fondovi za podršku novog kapitala od 100 milijardi yuana; u isto vrijeme potaknuti financijske institucije za obavljanje RMB prekomorske fond poslovni, Skala se očekuje da oko 300 milijardi juana. Od 2014 do 2016, Kina je Ukupna trgovinska s "jedne strane uz put" nadmašio US 3 trilijuna dolara, dok je Kina uložila više od US $ 50 milijardi dolara u "zemlji na putu". Kineski poduzeća su izgradili više od 50 zemalja u više od 20 zemalja ekonomske i trgovinske suradnje zone, za stvaranje gotovo 1,1 milijardu dolara poreza i 180.000 radnih mjesta.


Država sve više pažnju na razvoj na putu, željeza i čelika poduzeća trebaju promijeniti svoju vlastitu tehnologiju da se prilagodi bolje otići van strategije.

    QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpg


   


Par: Li Yiren: Kako realizirati inteligentne nadogradnje u Kina je industriju željeza i čelika

Sljedeći: Regulatorna komisija za bankarstvo u Kini kako bi proučila implementaciju željeznih i čeličnih poduzeća da se iskoriste