Analiza performansi 304 serija proizvoda

Analiza performansi 304 serija proizvoda

Date:May 16, 2016


304 od nehrđajućeg čelika su naširoko koristi u proizvode ploča od nehrđajućeg čelika, inox cijevi, inox armatura, inox bar/štap i drugi elementi od nehrđajućeg čelika. Ovdje smo analizu performansi 304 inox proizvoda kako slijedi:


nehrđajućeg čelika 304 ima dobar interkristalnoj koroziji otpor performanse, odličan korozije, hladno radi i utiskivanje predstava koja može poslužiti kao toplinski otpor od nehrđajućeg čelika. U isto vrijeme, ovaj čelik - 180℃under stanje još uvijek dobra mehanička svojstva. U stanju čvrsta otopina plastičnost i žilavost čelika, hladno radne sposobnosti je dobar; U oksidirajuće kiseline i atmosferske korozije, vode i drugih medija. Kao rezultat toga, 304 inox cijevi proizvodnja i potrošnja je najveća, najčešće aplikacija primjene čelika razreda.


304 od nehrđajućeg čelika je dobro hladno i vruće radne performanse, može se koristiti u svim vrstama hladnog i toplog radnog procesa, opće kovanje materijala, šipke od nehrđajućeg čelika, čelika, nehrđajućeg lima, trake od nehrđajućeg čelika, žice i ostalih metalurških proizvoda, vruće radi temperature od 900-1180 ℃. hladno rad će biti lakše, nema posebne teškoće, zbog dvije vrste čelika je lako biti hladno stvrdnjavanja , kada hladna deformacija je prevelik, mora biti u sredini žarenje liječenje, za daljnju obradu.


1. toplinska obrada


cijev od nehrđajućeg čelika 304 čvrsta otopina liječenje temperatura 1080 1100 ℃, hlađenje ili hlađenje zraka. Hladno srednje žarenje temperatura više nego u 850-970 ℃, zagrijavanje očuvanje vode nakon određenog vremena. Nakon čvrsta otopina liječenje organizacije za austenitni čelik, ponekad ima i malu količinu ferita.


2. zavarivanje


304 inox cijevi obuzdati karbida oborina kada zavarivanje, zavarivanje mogu koristiti generičke metode. Ručni Električni luk za zavarivanje, ugljika 0,04% - 0,04% tanki dio veličine 304 od nehrđajućeg čelika može biti usvojen 002 elektroda, ne proizvode međusobno kristalni korozije tendencija nakon zavarivanja, debeli dio, kako bi međusobno granuliranih korozije otpora nakon zavarivanja, potrebu da se toplinska obrada nakon zavarivanja i toplinske obrade, treba mijenjati austenitnog nehrđajućeg čelika 304 L od nehrđajućeg čelika ili stabilne.


3. hladno formiranje performanse


nehrđajućeg čelika 304 tankih ploča u procesu prijave, često se koristi u hladno formiranje rada. Hladnog deformiranja performanse je glatki oblik i prinos mjere važni Tehnički indikatori. Hladno formiranje faktori 304 od nehrđajućeg čelika je više, također je vrlo složen. Njegova rendgenska faktor uglavnom je rezultat čelika sastav, odnosno omjer kroma i nikla ekvivalent konvencionalnog vlačna svojstva Elongacija indeks je važno karakterizacija. Da bi se dobio dobar hladnog deformiranja performanse, treba kontrolirati u čelične omjer kroma i nikla ekvivalent u odgovarajućem rasponu.


4. Primjena


Oprema koja se koristi za hranu, također su naširoko koristi u principu kemijske opreme, atomsku energiju industrijskih dijelova, itd. Pogodno za duboko izvlačenje dijelova i kiselina cjevovoda, spremnika, itd. Vozila, auto dijelovi kutije, kućanskih aparata koristite ovaj materijal. To je u austenitnog nehrđajućeg čelika proizvodnja i potrošnja čelika, najviše se koristi u proizvodnji kanalice, kiselina cjevovoda i dijelovi, itd. Često koristite za krom i nikal od nehrđajućeg čelika i nehrđajućeg čelika za zavarivanje materijala, sobe magnetske komponente i komponente u niske temperature okoline.

Par: Uvođenje 4501 dvostrukog nehrđajućeg čelika list UNS S32760 EN 1.4501

Sljedeći: Cijevi bešavne dvostrukog nehrđajućeg čelika i cijevi (ASTM A789S32001)