Travanj Stahlindustrie PMI-indeks Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

- May 03, 2017-

U travnju je indeks PMI industrije čelika bio 49,1%, što je za 1,5 postotnih bodova manje nego prethodnog mjeseca, pa je padao dva uzastopna mjeseca.

Među njima je proizvodni indeks porastao na četiri puta veći u gotovo godinu dana; ekspanzija indeksa zaliha gotovih proizvoda od veljače 2015. najviša; i indeks novog poretka, indeks otkupne cijene pao je na 50% po prvi put ove godine pod redom. PMI pokazuje da je proizvodnja čelika u travnju na visokoj razini, narudžbe pala, zaostatak korporativnog inventara, troškovi sirovina kako bi podržali nedostatak cijena čelika.

Nove narudžbe za industriju čelika u travnju također su se vratile na ispod 50% intervala kontrakcije od 46,9% nakon isteka 3 mjeseca, za 3,7 postotnih bodova manje nego prethodnog mjeseca, a dva su pao na najnižu od srpnja 2016. godine. pokazuje da su cijene čelika naglo padale, a situacija financijskih ograničenja, agenata i krajnjih korisnika češkim narudžbama opreznija, čelične narudžbe primile su smanjenje prodajnog pritiska značajno porasle.

Travanj domaće cijene od čelika, osim rebound na kraju mjeseca, cijeli mjesec šokova pala. Uglavnom zbog trenutnog domaćeg pritiska opskrbe željeza u čeliku, smanjenom kapitalu, smanjenje troškova sirovina. Međutim, s domaćim makroekonomskim razvojem, čelikom i proizvodnim kapacitetom za jačanje upravljanja okolišem, cijene čelika imaju pozitivan učinak, a nedavni oporavak u cijenama čelika. Očekuje se u svibnju cijene domaćih čelika će biti šokovi za pokretanje trend.O nama

Htongsteel je postao vodeći pružatelj rješenja za sve one čelične cijevi, čelične ploče, čelične šipke i čelične cijevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od nehrđajućeg čelika cijevi, nehrđajućeg čelika ploča i nehrđajućeg čelika bar u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima kako u zemlji, tako iu inozemstvu. Svaki odjel je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatiziranom proizvodnjom kako bi našim klijentima ponudio najbolje proizvode kvalitete i brzu uslugu.

Ako namjeravate razumjeti nas, nazovite ga uskoro.

    

https://sxhtsteel.en.alibaba.com/

Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039

Par:S31635 Ploča od nehrđajućeg čelika Sljedeći:310S nehrđajućeg čelika