Cijena domaćeg čelika blago veća cijena fluktuacije cijena nafte

Cijena domaćeg čelika blago veća cijena fluktuacije cijena nafte

Date:Oct 11, 2018

Šangaj, 24. rujna (Xinhua) zbog kontinuiranog pada tržišnog inventara razini, unaprijed nadopunjavanje knjižnice u obliku određene snage, domaći spot čelik cijene malo naviše. Cijena uvezene rude je u manjoj fluktuaciji, a razina luke inventara je još uvijek visoka.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

Na tržištu ploča, cijena sveukupno blago prema dolje. Cijena vruće valjanih zavojnica pala je neznatno, glavno tržište za velike toplo valjane proizvode na tržištu prosječna vrijednost 4342 juana po toni, tjedan dana pao 15 juana. Cijena srednje i teške ploče pala je neznatno, glavna tržišta mainstream specifikacije u nacionalnoj prosječnoj cijeni od 4474 juana po toni, tjedan dana dolje za 24 juana. Trenutno, društveni inventar čelika i dalje pada, što ukazuje na činjenicu da je potražnja tržišta fer. Čelične mlinice u slučaju niskih zaliha, cijene se mogu održavati stabilnima, što znači da troškovi dolaska na tržište na visokoj razini i dalje održavaju određenu razinu potpore tržišnim cijenama.

Tržište uvezene željezne rude je u neznatnoj situaciji. Prema najnovijem izvješću "Zapadnog novog Shinkansena", danas je 62% uvezene cijene praškaste rude u prvoj liniji od 69 američkih dolara, čeličana prije nadopunjavanja knjižnice, iako je povećano, ali i dalje male količine orijentirane na nabavu, ukupni promet nije velik, povećanje cijena je nedostatno. Zalihe luka željezne rude ostaju visoke, potonje je još uvijek teško riješiti se slabog uzorka.

Par: Prošlog mjeseca, industrija čelika PMI je bila 52: rast rasta ubrzanog

Sljedeći: Željezo i čelik cijene u drugoj polovici srednje i hlapljivih