Politika zaštite okoliša ograničena na okoliš čak i tijekom razdoblja bombardiranja čelik je porastao stotinu Yuana

Politika zaštite okoliša ograničena na okoliš čak i tijekom razdoblja bombardiranja čelik je porastao stotinu Yuana

Date:Oct 10, 2018


Spot tržište nastavlja rasti. Za razliku od jučer, cijene čelika na sjeveru i jugu mali su stalni rast glavnog tona, trgovci više ujedinjeni. Dogovor je mala promjena u tempu, jer jučerašnja količina robe napreduje tržište danas, ali vruće tržište juga malo se ohladilo, ukupna pošiljka nije dosegla razinu od juče, može se mjeriti samo normalnim. Sjeverno tržište ima dobar posao, tržište je aktivno, nadolijevanje se nadopunjavalo pozitivnim, trgovačka ploča dva puta je podigla većinu. No, opća je situacija normalno punjenje banke nakon festivala, špekulativna sredstva za ulazak u situaciju još se nisu pojavila.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Trenutno, nakon cjelokupne tržišne uspješnosti izvan prethodnih tržišnih očekivanja, većina mišljenja prije festivala da je listopad čelik ili prvi koji će potisnuti stav mladih. No, započeto, zar se neće promijeniti čitav ton, znači li to da će čelični grad pokrenuti val održivog snažnog uzlaznog tržišta?

Za kratko razdoblje kontinuiranog uspona na tržištu srebrne desetke, vrijeme nije previše zrelo. Ali veliki ton Srebrnog šoka desetki neće trenutno puno promijeniti. Ali tempo će se malo promijeniti.

Par: 201 cijevi i opskrba od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: Prvoj polovici industrije čelika dobit porasla više od 1. 5 puta puta