Ekološka ograničena proizvodna politika Čak i tijekom razdoblja bombardiranja Čelik je porastao sto juana

Ekološka ograničena proizvodna politika Čak i tijekom razdoblja bombardiranja Čelik je porastao sto juana

Date:Oct 10, 2018


Tržište spotova nastavlja rasti. Različite od jučer, Sjever-jug tržištu čelika cijene su mali stalan porast u glavnom tonu, trgovci više jedinstvene operacije. Posao je neznatna promjena u tempu, zbog jučerašnjeg volumena robe, napredak na tržištu danas, ali vruće južno tržište malo je ohlađeno, ukupna isporuka nije dosegla razinu od jučer, može se mjeriti samo normalnim. Sjeverno tržište ima dobar posao, tržište je aktivno, nizvodno nadopunjavanje pozitivnog, trgovačka ploča dva puta je podigla većinu. No, opće stanje je normalno nadopunjavanje banke nakon festivala, spekulativna sredstva za ulazak u situaciju još nije pojavio.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


Trenutno, nakon ukupne tržišne performanse izvan prethodnih tržišnih očekivanja, većina pogleda prije festivala da listopada čelika ili prvi potisnuti stav mladih. No, ushered u početak, nije cijeli ton će se promijeniti, da li to znači da je čelik grad pokrenuti val održivog jakog uzlaznog tržišta?

Za kratko razdoblje kontinuiranog rasta na tržištu srebra deset, vrijeme nije previše zrelo. Ali veliki ton šoka Srebrnog deset neće se mnogo promijeniti u trenutku. Ali tempo će se malo promijeniti.

Par: 201 Cijevni i nehrđajući čelik

Sljedeći: Prvoj polovici industrije čelika dobit porasla više od 1. 5 puta puta