Prekomjerno trgovine zaštite zbog nedostatka prilagođavanje cijene čelika

Prekomjerno trgovine zaštite zbog nedostatka prilagođavanje cijene čelika

Date:May 15, 2017

Odgovor na Američke antidampinške i kompenzacijske pristojbe ugljični čelik i legure čelika hladna vučom mehaničke cijevi uvezen iz Kine, Wang Hejun, direktora trgovine lijek istrage za Ministarstva trgovine Nr u Kini, navodi se u priopćenju na Svibanj 11 da prekomjerno trgovinske mjere zaštite dovelo do US steel tvrtki nedostatak industrijskog restrukturiranja i gubitka međunarodne konkurentnosti, ne samo štetiti interesima trgovinski partneri, ali i pomoći riješiti na industrija čelika problema u SAD.


Svibanj 10, američko Ministarstvo trgovine izdala obavijest na Kina, Njemačka, Indija, Italija, Južna Koreja i Švicarska uvoz ugljični čelik i legure čelika hladna izvučeni mehaničke cijevi pokrenuo anti-damping istraga, a Kina i Indija, kontra subvencija Ovi proizvodi istraživanja.


Wang Hejun je istakao da sad često na uvoz proizvoda od čelika da pokrenu istrage lijek trgovine i restriktivne mjere pobudili veliku zabrinutost članice WTO-a. Prema statistici nas International Trade komisija, od 2000 do 2016, sad Ukupno 283 stranih uvoz reljef mjere, od kojih 147 su za čelične proizvode, računovodstvo za 52%. Mjere zaštite pretjerano trgovina dovela do nedostatka industrijskog restrukturiranja i gubitka međunarodne konkurentnosti nas čelika poduzeća, ne samo štetiti interesima trgovinski partneri, ali i pomoći riješiti probleme sa kojima se suočava nas Čelične industrije.


Wang Hejun je naglasio da Kina se uvijek protivi zlostavljanje trgovina lijek istrage. Česte trgovinske lijek mjere će ne samo pomoći za ublažavanje štete tvrdi američki kandidati, ali također nužno utjecati na interese SAD nizvodno industrije. Nadamo se da Američke istražne vlasti će razborito i pravedno riješiti slučaj i stvoriti stabilno i predvidivo tržišnom okruženju za trgovinu i suradnju industrije čelika.o nama


Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za sve čelične cijevi, čeličnih ploča, čeličnih traka i čelične cijevi fitinzi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera inox cijevi, inox ploča sobe sa inox Bar u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima u zemlji i inozemstvu. Svaki odjel je pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.


Ako imate namjeru da nas razumiju, onda ga uskoro nazvati.


   


Tel: + 86 029 89306039

Faks: 029-89306039


Par: 304 cijev od nehrđajućeg čelika velikog promjera

Sljedeći: Kapacitet proizvodnje čelika dovršen je više od polovice godine