Kako identificirati cijevi od nehrđajućeg čelika zavarivanje nekvalificirani?

Kako identificirati cijevi od nehrđajućeg čelika zavarivanje nekvalificirani?

Date:Dec 19, 2018

Krivotvorene zavarene cijevi od nehrđajućeg čelika je lako proizvesti sklopivi, sklopivi je površina cijevi od nehrđajućeg čelika formirana razne polylines, ovaj defekt često prolazi kroz cijeli proizvod uzdužno. Razlog za formiranje sklopivi je zbog pretjeranog težnja za visokim stupanj djelovanja od lošeg proizvođača, količina tlaka je prevelika, što je rezultiralo u formiranju uha u cijevi, sljedeći valjanje kada formiranje sklopivi, sklopivi proizvodi nakon savijanje će puknuti, čvrstoća cijevi od nehrđajućeg čelika bit će znatno smanjena. Lažni i čupavi zavareni izgled cijevi od nehrđajućeg čelika imat će fenomen konoplje.


Konoplja je zbog teškog habanja valjaka uzrokovanog nepravilnom neravnom površinom oštećenja od nehrđajućeg čelika. Drugo, površina vruće cijevi od nehrđajućeg čelika je lako ožiljak, formiranje glavnih razloga su dvije točke, jedna je loše kvalitete zavarenih cijevi od nehrđajućeg čelika materijal nije ujednačena i mnoge nečistoće.


Drugi je proizvođač loših cijevi za vođenje sanitarne opreme je jednostavan, lagan za lijepljenje čelika, te nečistoće zagrizu u rolu nakon što se lako formiraju ožiljci.


Lažne površine cijevi od nehrđajućeg čelika također se lako formiraju pukotine, jer je njihova cijev je gredica, pore na trupcu je vrlo mnogo, gredica u procesu hlađenja zbog uloge toplinskog naprezanja, formiranje pukotina, nakon valjanja tamo će biti pukotine. Loša kvaliteta zavarene površine od nehrđajućeg čelika bez metalnog sjaja, pokazat će blijedo crvenu ili sličnu boju željeznog željeza, formiranje dvije točke, jedna je njezina gredica. Drugi je niska temperatura valjanje cijevi nije standard, temperatura čelika je kroz vizualni pregled, tako da ne može biti u skladu s propisanim Austenite području učiniti valjanje, izvedba od nehrđajućeg čelika cijevi, naravno, neće zadovoljiti standarde. Krivotvorene cijevi od nehrđajućeg čelika također su jednostavne za ogrebotine, jer proizvođači opreme za proizvodnju čeličnih cijevi vješalice su jednostavne, lako se formiraju, izgrebu čeličnu površinu, duboke ogrebotine također će oslabiti čvrstoću cijevi od nehrđajućeg čelika. Poprečne šipke vučenih cijevi od nehrđajućeg čelika su tanke i niske, što često rezultira nezadovoljstvom.


Zbog toga što proizvođači postižu velike negativne tolerancije, prvih nekoliko redaka gotovog proizvoda pod pritiskom velike količine, vrsta željeza je mala, tip otvora je također ispunjen nezadovoljstvom. Poprečni presjek vučne cijevi od nehrđajućeg čelika je eliptičan, što je zato što proizvođač štedi materijal, a količina gotovog valjka pod darom je prevelika. Loša kvaliteta od nehrđajućeg čelika negativne tolerancije obično premašuju odredbe, inferiorne cijevi od nehrđajućeg čelika sadrži mnogo nečistoća, gustoća materijala od nehrđajućeg čelika je niska gustoća, a veličina super razlika je također ozbiljnija, tako da ako nema vernier, može se vagati i provjeriti.


Par: Što su performanse pod Qualifed na 304 316 cijevi od nehrđajućeg čelika?

Sljedeći: Bešavljenje cijevi od nehrđajućeg čelika Fosfatiranje / pasivacija / saponifikacija