Kako popraviti nehrđajućeg čelika & ploča ploča 8k BA površine?

Kako popraviti nehrđajućeg čelika & ploča ploča 8k BA površine?

Date:Dec 14, 2018

Ako ste slučajno izrezali ploču od 8K (ploča od nehrđajućeg čelika), kako ćete je spasiti?


Ako ispočetka nije vrlo ozbiljan slučaj, u obradi zrcala za ogledalo možete usporiti brzinu valjaka za ulaganje, spustiti glavu za brušenje, ogrebati područje što je više moguće kako bi se brusio stan.

 

Postoje 3 načina za rješavanje ovog problema

 

Prvo je da se prije obrade ploča od nehrđajućeg čelika 304 316 prvobitno ogreba; to jednostavno nije očito; To zahtijeva prosudbu o ozbiljnosti ogrebotine. Ako je ogrebotina područje, dubina ogrebotina premašila kupca prihvaćanje konačnog učinka proizvoda, onda bi trebao biti re-zamjena potrebne ploče, to jest, obrada operatora provjeriti je vrlo važno. Druga je da je 304 316 ogledalo od nehrđajućeg čelika BA završna obrada 8K učinila dobru obradu zrcala, ali u filmskom procesu nepravilno srce je izgrebano. Postoje mnoge vrste ogrebotina, kao što su: točkaste ogrebotine, linearne ogrebotine i velike ogrebotine.

 

Točkaste ogrebotine, bez obzira na dubinu, mogu se koristiti za zavarivanje argonskim zavarivanjem, a zatim brušenje s brusilicom, brušenje, a zatim kroz zrcalno poliranje ploča od nehrđajućeg čelika, obrada opreme dva puta ili više, osnovno rješenje ovog problema. Ako je sjajna površina popravljena, može se koristiti metoda poliranja, s različitim brojem poliranja kotača koji se opet poliraju. I općenito u sub-glatko popravak je korištenje pjeskarenja metoda, koja zahtijeva posebnu opremu. Ako je ploča za crtanje napravljena u ranoj fazi, ista potreba za posebnom obradom opreme, bez obzira na gore navedenu metodu, površina mora biti pasivizirana. Sudeći da se malo ogrebotina, ako je zrcaljeno može biti polirani vosak na 304 316 od nehrđajućeg čelika ploča zrcalne površine poliranje, ako je brushed može se koristiti stroj za izvlačenje žice za žicu površine od nehrđajućeg čelika. Onda je tu i linearna ogrebotina, što nazivamo ogrebotinama. Tretiranje grebanjem je relativno teško, plitke ogrebotine mogu se riješiti gornjom metodom (usporavanje brzine dovodnog valjka, spuštanje glave za brušenje). Duboke ogrebotine nije lako ukloniti.

 

Preporučuje se da izbjegavate područja koja grebu prilikom obrade i rezanja materijala zrcalne ploče. Osim toga, rekao je da je velika površina ogrebotina, ogrebotina, ali i podijeljena u dvije nijanse tretmana, odlaganje na isti način. Ako je to druga vrsta ogrebotina, to je lukavo. Zbog ove sekundarne ogrebotine, treba je pokušati izbjeći. Preporučuje se da smanjite ili izbjegnete mogućnost ogrebotina od zrcalne ploče na sljedeće načine: Zaštitna folija za površinsku ploču, ploča s drvenim okvirom, ploča s kartonom ili plastična ploča, ukupna upotreba vodootporne papirne ambalaže, ploča ili površina za pakiranje izričito "štite ploču, ne grebite" i tako dalje. Gotova ploča od nehrđajućeg čelika, ako postoje ogrebotine, prema gore opisanoj metodi, može se u osnovi obaviti. Ako je oprema izrađena u poluproizvodima, a površina zrcala ima ogrebotine, potrebno je koristiti različite uređaje za poliranje, kao što je zamjenjivi stroj za poliranje kola za poliranje zajedno, kako bi se postiglo bolje rezultati popravaka.


Par: 310S ploča od nehrđajućeg čelika & ploča od nehrđajućeg čelika 316L Koja je bolja na anti-visokoj temperaturi?

Sljedeći: Karakteristike od nehrđajućeg čelika serije 200. \ t