Kako popraviti površinu od nehrđajućeg čelika i ploče od 8k BA?

Kako popraviti površinu od nehrđajućeg čelika i ploče od 8k BA?

Date:Dec 14, 2018

Ako ste slučajno izrezali ploču od 8K (zrcalnih ploča od nehrđajućeg čelika), kako je spašavate?


Ako ogrebotina nije vrlo ozbiljan slučaj, prilikom obrade poliranja zrcalom možete usporiti brzinu valjka za punjenje, spustiti glavu brušenja, ogrebati područje što je više moguće da biste brusili stan.

 

Postoje tri načina za rješavanje ovog problema

 

Prvi je da je prije obrade zrcalna ploča od nehrđajućeg čelika 304 316 izvorno ogrebana; jednostavno nije očito; To zahtijeva procjenu ozbiljnosti ogrebotine. Ako je područje ogrebotine, dubina ogrebotine premašila kupčevo prihvaćanje učinka na konačni proizvod, tada bi to trebala biti ponovna zamjena tražene ploče, odnosno provjera operatora obrade vrlo je važna. Drugo je što je 304 316 zrcalna ploča od nehrđajućeg čelika BA završna obrada 8K napravila dobru obradu zrcala, ali u procesu filma ogrebe se nepravilno srce. Postoje mnoge vrste ogrebotina, poput: ogrebotina u obliku točke, linearnih ogrebotina i velikih ogrebotina.

 

Točkaste ogrebotine, bez obzira na dubinu, mogu se upotrijebiti zavarivanje argonskim lučnim zavarivanjem, zatim brušenjem brusilicom, brušenjem, a zatim kroz zrcalo poliranje opreme od nehrđajućeg čelika, koje dva puta ili više obrađuje, osnovno rješenje ovog problema. Ako se popravlja svijetla površina, može se upotrijebiti metoda poliranja, s različitim brojem poliranih kotača koji su više puta polirani. I općenito, u poravnenom popravku koristi se metoda pjeskarenja pijeska, koja zahtijeva posebnu opremu. Ako je ploča za crtanje učinjena u ranoj fazi, ista je potreba za obradom posebne opreme, bez obzira na gore navedenu metodu, površina mora biti pasivirana. Ako se ocijeni da je riječ o maloj ogrebotini, ako se ogledalo može se polirati voskom na poliranoj površini ogledala od nehrđajućeg čelika 304 316, ako je četkanim, stroj za crtanje žice može se koristiti za obradu površine od nehrđajućeg čelika. Zatim je tu linearna ogrebotina, što nazivamo ogrebotinama. Obrada ogrebotina je relativno teška, plitke ogrebotine mogu se riješiti gore navedenom metodom (usporavanje brzine valjka za punjenje, spuštanje glave za mljevenje). Ni duboke ogrebotine nije lako ukloniti.

 

Preporučuje se da prilikom obrade i rezanja materijala na zrcalnim panelima pokušate izbjeći ogrebotine. Osim toga, rekao je da je veliko područje ogrebotina, ogrebotina, ali također podijeljeno u dvije nijanse liječenja, zbrinjavanje na isti način. Ako se radi o drugoj vrsti ogrebotine, to je škakljivo. Zbog ove sekundarne ogrebotine treba je pokušati izbjeći. Preporučuje se da smanjite ili izbjegnete mogućnost ogrebotina na zrcalnim pločama pomoću sljedećih metoda: Zaštitni film na površini ploče, tanjur s drvenim okvirom za pakete, karton ili plastični karton na dnu ploče, cjelokupna upotreba vodonepropusne papirne ambalaže, na ploča ili površina pakiranja izričito "štite tanjur, ne ogrebajte se" i tako dalje. Gotova zrcalna ploča od nehrđajućeg čelika, ako postoje ogrebotine, u skladu s gore opisanom metodom, u osnovi se može izvršiti. Ako je oprema izrađena u poluproizvodima, a površina zrcala ima ogrebotine, potrebno je upotrijebiti razne polirne opreme, kao što su zamjenjivi različiti uređaji za poliranje ručnih kotača zajedno, kako bi se postiglo bolje rezultati popravka.


Par: Ploča od nehrđajućeg čelika 310S i ploča od nehrđajućeg čelika 316L koja je bolja na visokoj temperaturi?

Sljedeći: Značajke performansi od nehrđajućeg čelika serije 200