Spajanja i akvizicije željeza i čelika ubrzane

Spajanja i akvizicije željeza i čelika ubrzane

Date:May 11, 2017

Roba na crnom tržištu pad cijena proizvoda teško blokirati glavne domaće čelične tvrtke do proizvodnih kapaciteta, spajanja i reorganizacije ceste. U utorak, novinar Guangzhou Daily izvijestio je iz broja željeza i čelika poduzeća, nakon spajanja Baosteel, Wuhan željeza i čelika, broj željeza i čelika poduzeća su piva broj restrukturiranja: jedan od Anshan Iron and Steel Group za sudjeluju u restrukturiranju Northeast Special Steel Grupe, 51%. A, Northeast Special Steel Group uzeti u obzir budućnost Fushunove specijalne čelične platforme da se oslone na sveukupni popis. Kako cijene čelika nastavljaju s padom, dionice čeličnih zaliha još uvijek su u procesu pada.


Izvori iz industrije, Northeast Special Steel planiraju platiti puni iznos duga, sljedeća rata za otplatu određenog iznosa osiguranih šteta, više od iznosa neosiguranih šteta, uključujući obveznice javne ponude, bit će zamjena duga i kapitala. I dalje postoji neizvjesnost o reorganizacijskom planu.


Institucije: kratkoročni fokus na mogućnosti reorganizacije


Na otvaranju Devete kineske međunarodne konferencije o željeznom i čeliku ovog tjedna, zamjenik ministra industrije i industrije Xin Guobin rekao je kako bi trebalo aktivno riješiti višak kapaciteta čelika i ubrzati preobrazbu i unapređenje industrije čelika. Industrija vjeruje da će u budućnosti proces optimizacije strukture industrije, do proizvodnje, spajanja i reorganizacije postati trend razvoja industrije.

Baodong Group generalni direktor Chen Derong vjeruje da je Kina industrija čelika novi krug spajanja i akvizicije vremenski prozor je otvoren. Industrija će zatim reorganizirati zastavu spajanja i akvizicije kako bi se postigla industrijska skala i organizacijska struktura utakmice, a njegova državna poduzeća u čeličama s mješovitom reformom vlasništva u kombinaciji. Udio kapitala u državnom vlasništvu u budućoj industriji čelika dodatno će se smanjiti smanjenjem dionica u državnom vlasništvu i reformom mješovitog vlasništva državnih čeličnih poduzeća. Kontinuirano smanjenje udjela kapitala u državnom vlasništvu pomoći će industriji da održi racionalnost u punoj konkurenciji, te dodatno pojačava industrijsku učinkovitost.


Guangzhou dnevni novinar saznaje da je željezo i čelika poduzeća spajanja i reorganizacije ceste nije preko noći, Shougang i Hebei željeza i čelika prošle godine na zajedničkom zbog raznih problema i nasukan. No uspostava spajanja i reorganizacije općeg smjera, očekuje se da će tržišne institucije preustrojiti različite oblike restrukturiranja: očekuje se da će nakon 5 do 8 godina postojeća domaća poduzeća željeza i čelika biti spojena u 10 većih industrijskih skupina.


U očekivanjima spajanja i reorganizacije, dugo vremena u "tržištima medvjeda", nedavno je smanjen udio vrijednosti A investicija u vrijednost ulaganja čeličnih ploča. Wanlian Securities analitičari savjetuju maloprodajne investitore da se usredotoče na kratkoročne mogućnosti restrukturiranja za čelične zalihe i srednje vrijednosti ulaganja.


Par: Kapacitet proizvodnje čelika ulazi u ključno razdoblje

Sljedeći: 90 stupnjeva lakat