Li Yiren: Kako realizirati inteligentne nadogradnje u Kina je industriju željeza i čelika

Li Yiren: Kako realizirati inteligentne nadogradnje u Kina je industriju željeza i čelika

Date:May 16, 2017

U proteklih 100 godina, čeličnih materijala su u svijetu najkorišteniji, neophodna funkcionalna strukturnih materijala, je još u metalnih materijala unutar najisplativiji, većina naširoko koristi, slijedeći dugo ostat će taj Status. "Napravljeno u Kini 2025" implementacija, Kina je opremu prerađivačke industrije postupno do napredne razine, ali i nerazdvojni od snažnu potporu čeličnih materijala i osiguranje kvalitete.


Ovdje je pitanje, kako tradicionalne industrije čelika u opremu prerađivačka industrija high-end razinu trend da se prilagode opremu prerađivačkoj industriji kako bi se poboljšala kvaliteta čelika zahtjev, što je naša industrija čelika, inteligentni Proizvodnja mora prvo riješiti problem na

    

U posljednjih nekoliko desetljeća, Kina je željezne i Čelične industrije je postigao brzi razvoj, od početka reforme i otvaranje godišnje proizvodnje od nekoliko desetaka milijuna tona čelika, nakon kratkog razdoblja od 30 godina, i sada godišnje proizvoditi više od 800 milijuna tona. Iako je "da se kapacitet proizvodnje" doba, ali u budućnosti, željezne i Čelične industrije nastavit će ažurirati cijela nacionalne gospodarske strukture posebno opreme prerađivačka industrija igrati visoke razine igrati važnu ulogu.
o nama


Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za sve čelične cijevi, čeličnih ploča, čeličnih traka i čelične cijevi fitinzi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera inox cijevi, inox ploča sobe sa inox Bar u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima u zemlji i inozemstvu. Svaki odjel je pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.


Ako imate namjeru da nas razumiju, onda ga uskoro nazvati.


 Tel: + 86 029 89306039

Faks: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Par: Sad će lansirati sankcije protiv Japana i Južne Koreje

Sljedeći: "Na put svi na putu" istaknuti snagu snagu međunarodnih čelika izgled