Nacionalni dan čelika grad Šest najznačajnijih čimbenika rasprsnuti, čelik Cijena za naprijed napad

Nacionalni dan čelika grad Šest najznačajnijih čimbenika rasprsnuti, čelik Cijena za naprijed napad

Date:Oct 08, 2018


Gledajući unaprijed u četvrtom tromjesečju, industrija čelika će se suočiti s ozbiljnijim makroekonomskim okruženjem nego u prva tri tromjesečja, utjecaj sino-nas trgovinskog spora na realno gospodarstvo će se odraziti na stambeno tržište infleksija točka je nastao, pravi Očekuje se da će pad ulaganja u nekretnine ubrzati, infrastruktura će se nastaviti oporavljati, no učinak oporavka infrastrukture u listopadu još nije očigledan.


1, Billet odmor odbijanje nakon nacionalnog dana još uvijek može biti razdoblje.

2, 2, obratite pažnju na druge pokrajine i gradove zaštite okoliša ograničene proizvodnje POLITIKA.

3,3 trilijuna infrastrukture je puna predviđanja.

4, Sino-us opadanje trgovinske ratne topline, pojavljuje se kasniji utjecaj.

5, nacionalni dan nakon čeličnog društvenog inventara, inventara čeličnih mlinova. 6. listopada, nizvodno potražnja snage dodatno poboljšana.

563943099.jpg

S utjecajem Tangshanova ekološkog ograničenog učinka proizvodnje na proizvodnju postupno pokazuje, a druga regionalna ograničena proizvodna politika je najavljeno pozitivno, kao i postupno oslobađanje potražnje, ili se očekuje povrat sredinom listopada, kasno, ukupna snaga bit će relativno ograničen. (izvor: Sinosteel)

Par: Kina Peking, Tianjin, Hebei i druge 6 provincija i gradova dodatno će ukloniti i smanjiti kapacitet proizvodnje čelika

Sljedeći: Klima trgovanja na tržištu kako bi se smanjila stopa zamrzavanja Kratkoročni uvjeti u cijevi niži