Kapacitet proizvodnje čelika ulazi u ključno razdoblje

Kapacitet proizvodnje čelika ulazi u ključno razdoblje

Date:May 19, 2017

Povjerenstvo za razvoj i reforme, Ministarstvo industrije i trgovine, u suradnji s drugim međuministarskim jedinicama članica zajedničkog sastanka, ojačati koordinaciju, obratiti pozornost na provedbu zadaće, promicati razvoj Povjerenstva, Odbora i Državnog vijeća o rješavanju viška kapaciteta rješenja odlučivanja, Povjerenstvo za razvoj i reforme, Regija napraviti dobar posao godišnjeg razvrstavanja zadataka i usredotočiti se na provedbu rada. Trenutno, ove godine, predloženo smanjenje kapaciteta za proizvodnju željeza i čelika ugljena u potpunosti je provedeno relevantnim poduzećima, opremom i rudarstvom kako bi radilo na dobrom početku.


Do sada, ove godine zemlja iz čelika proizvodni kapacitet od 31,7 milijuna tona završiti godišnji zadatak od 63,4%; ukupno 68,97 milijuna tona kapaciteta za proizvodnju ugljena za završetak godišnjeg posla od 46%. Treba napomenuti da čelični podaci o proizvodnim kapacitetima ne uključuju protuzakonito kapacitet "kopnenog čelika". Za "zemlju čelika", regija je u osnovi završila temeljita istraživanja, istraga je otkrila da je "proizvodni kapacitet čeličnog lima" ukinut, narudžba na tržištu čelika je još više poboljšana. Trenutačno jačamo nadzor i inspekciju kako bismo osigurali da do 30. lipnja prije potpune zabrane "zemlje čelika".


U skladu s raspoređivanjem Državnog vijeća, u siječnju ove godine industrija željeza i čelika za rješavanje višak kapaciteta i poteškoća u razvoju međuministarskog zajedničkog sastanka sastavljenog od 12 inspekcijskih timova, odlazi na 30 pokrajina (autonomne regije i općina) i Xinjiang Proizvodnja i graditeljstvo Corps za provođenje posebnih inspekcija, Provjerite 228 željeza i čelika poduzeća, 150 ugljena rudnika.


Meng Wei je rekao da će iz inspekcijskog stanja, 2016. godine zemlja od 400 kubičnih metara i ispod visoke peći 39, iza kapaciteta proizvodnje željeza od 6,77 milijuna tona, 30 tona i ispod pretvarača i električne peći 71, iza kapaciteta proizvodnje čelika od 10,96 milijuna tona. Zatvoreno oko 300.000 tona ispod veličine malog rudnika ugljena oko 1500, iza kapaciteta proizvodnje ugljena od 120 milijuna tona. 2016 industrija željeza i čelika kako bi se uklonili zaostali proizvodni kapacitet posebnog djelovanja koji se nalazi u proizvodnom kapacitetu unatrag čelika, je srušena ili zapečaćena po potrebi; trebalo bi biti zatvoreno i krajnji rok iz razrednih rudnika ugljena, provodi se prema potrebi za zatvaranje.


Uzimajući u obzir Kina čelika "na proizvodni kapacitet" je ušao u novu fazu, ukupni pritisak za postupno olakšavanje viška kapaciteta, strukturne proturječnosti postaju sve istaknutiji. U tu svrhu Zhou Jianqi sugerirao je da bi buduća politika "do kapaciteta" mogla razrijediti "količinu" pokazatelja, kroz strogu zaštitu okoliša kako bi se uklonili proizvodni kapaciteti nepridržavanja i neučinkovit proizvodni kapacitet; upućivanje na međunarodne napredne prakse, u kombinaciji s naprednim poduzećima na kineskoj emisijskoj razini tehnologije, dodatno poboljšati željezo i čelika poduzeća u intenzivnim područjima i industrije intenzivnih područja željeza i čelika poduzeća, glavni standardi onečišćujućih tvari; ojačati poticaje za poticanje željeza i čelika da ostvare čistu emisiju.


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

O nama


Htongsteel je postao vodeći pružatelj rješenja za sve one čelične cijevi, čelične ploče, čelične šipke i čelične cijevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od nehrđajućeg čelika cijevi, nehrđajućeg čelika ploča i nehrđajućeg čelika bar u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima kako u zemlji, tako iu inozemstvu. Svaki odjel je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatiziranom proizvodnjom kako bi našim klijentima ponudio najbolje proizvode kvalitete i brzu uslugu.


Ako namjeravate razumjeti nas, nazovite ga uskoro.
Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Par: Točno shvatiti transformacija i nadogradnja biti dobro industrija čelika

Sljedeći: Spajanja i akvizicije željeza i čelika ubrzane