Čelik za proizvodnju kapaciteta je završio godišnji zadatak 63,4%

Čelik za proizvodnju kapaciteta je završio godišnji zadatak 63,4%

Date:May 12, 2017

Svibanj 10, premijer Li Keqiang predsjedao Državno vijeće izvršni sastanak, slušati napredak proizvodnih kapaciteta i ključne industrije kako bi se uklonili unatrag kapaciteta proizvodnje izvješća, za promicanje gospodarskog restrukturiranja. Sastanka istaknuo da rješavanje i eliminirati višak unatrag proizvodni kapacitet je strani ponude strukturne reforme važan zadatak je promijeniti način razvoja i transformacije starih i nove energetske potrebe u To je neizbježno.


Od početka ove godine regijama i službe nastavljaju platiti zatvoriti pozornost provedbi rada, željeza i čelika, ugljena industrije kako bi se uklonili unatrag kapaciteta proizvodnje i postići pozitivne rezultate, u zemlji Čelik proizvodni kapacitet od 31.7 milijuna tona, 68.97 milijuna tona ugljena proizvodnog kapaciteta, odnosno godišnji zadatak 63,4% na ali se inspektori našli da u fazi ponude i potražnje promjene dovesti do oslabljena sposobnost proizvodnje kapaciteta, neki mjesta za uklanjanje unatrag proizvodnih kapaciteta lag, osoblje plasman, duga na raspolaganju, spajanja i reorganizacije je teže i tako dalje.


CCTD Kina ugljena tržišne mreže promatrača Chen Jie je rekao da u nastanak ugljena izdanju i uloga nacionalne makronaredbe kontrole, uzvodno ugljena proizvodni kapacitet oslobađa značajno, posebno glavni ugljena podrijetla, veliki broj proizvodnje ugljena oporavak, povećanje prodaje i isporuke volumen. Relevantnih državnih odjela aktivno promicati racionalno povratak cijene ugljena, cijena ugljena u većini područja značajno opao. S dolaskom kišne sezone, hidroenergija izdavanje, niske cijene energije vode u obalnim tržište, rezultiralo smanjena potrošnja ugljena, toplinska ugljena cijene i dalje padati, cijene ugljena ubrzanje vratiti u razumnom rasponu.


U sanaciju "za čelik" Steel Association objaviti da radi promicanja strip što prije od jasne, 2 svibnja 25, da kapacitet proizvodnje zajedničkog sastanka šalju se devet radnih grupa oko na "" za provesti poseban inspecti ons. Očekuje se da u srpnju i kolovozu, Međuministarska Federacije će također provesti potpuno prihvaćanje pokrajinama i gradovima.


Zhuo podatke zapisa željeza i čelika analitičar Cui Hong je rekao, "Zemljište Steel" je uznemiri industrija čelika za mnogo godina stari problem je igranje više, od prošle godine zemlje poslan broj inspektora području nadzora i izloženosti, i odgovorna osoba baviti i postići izvanredne rezultate. Prema trenutnom sažetak podataka, provincije i autonomne regije očistili "zemljište čelika" poduzeća ukupno više od 500, koji uključuju kapacitet proizvodnje od 119 milijuna tona. "Zemlja od čelika" kapaciteta brzi izlaz, Kina je industrija čelika kako bi se postigla isplativost, je pogodna za kasniji zdrav i pravilan razvoj industrije čelika.


S obzirom na sljedećem koraku rad rad sastanka istaknuto da treba koristiti više tržišno orijentiranim znači pravilo, čvrsta i učinkovita eliminacija i izlučivanje viška unatrag kapaciteta proizvodnje. Istražiti i odlučno nelegalne proizvodnje i izgradnje i ne zadovoljava zaštita okoliša, kvaliteti, sigurnosti i drugih standarda poduzeća, rad slaba mjesta da ozbiljno odgovornosti. Okolo ograničenje će se naći u rane istrage "zemljište čelika" proizvodni kapacitet potpuno zabraniti, ukloniti opremu, spriječiti preporod. O uključivanju godišnji kapacitet zadatak rudnika krajem studenoga za sve izlaz. Eliminirati, zaustaviti gradnju, spora izgradnja ugljen projekata na zadatak što prije za brisanje vremenskog ograničenja, odgovornost prema ljudima. Drugo, trebali bi dobro preseljenje radnika postavljene na uočljivom mjestu. Treće, mora ojačati nadzor i nadzor, svi gradovi bi trebala biti objavljena u vrijeme proizvodnje kapaciteta relevantnih informacija, poboljšanje sustava prijave kako bi se spriječilo uklanjanje unatrag proizvodni kapacitet prijevara, i čvrsto kontrolu uvoznog ugljena niske kvalitete.


Par: Kina Steel Association: Promicanje industrije čelika da je poluga u traci

Sljedeći: Ovogodišnji program o kapacitetu proizvodnje ugljena na željezo objavljen