Ovogodišnji program o kapacitetu proizvodnje ugljena na željezo objavljen

Ovogodišnji program o kapacitetu proizvodnje ugljena na željezo objavljen

Date:May 26, 2017

Komisija za razvoj i reforme, Ministarstvo industrije i drugi odjeli nedavno su izdali "na industriju željeza i čelika 2017. godine kako bi riješili višak kapaciteta za postizanje poteškoća u razvoju stajališta rada", jasno 2017 zemlja će povući oko 50 milijuna tona kapaciteta proizvodnje sirovog čelika, izlaz iz kapaciteta proizvodnje ugljena od 150 milijuna tona ili više.

U čeliku do proizvodnog kapaciteta, zahtjevi "mišljenja", 30. lipnja 2017, "zemljišta čelik" proizvodni kapacitet za povlačenje iz zakona; ojačati učinkovitu opskrbu industriji čelika, kako bi se izbjeglo povećanje i pad cijena; 2013 od nepročišćenog proizvodnog kapaciteta čelika od oko 50 milijuna tona; Spajanja i reorganizacija kako bi se podigli novi korak, kako bi se postigao značajan napredak; stroga provedba procedura za zapošljavanje, višestruko otvorenih radnika kako bi se vratili na put i nastojati da se radnici ne otpuste s posla, nezaposleni; u skladu s načelom tržišne razmjene, pravilom pravilnog zbrinjavanja korporativnog duga, Politika raspolaganja; ubrzati transformaciju i nadogradnju, te promicati daljnju optimizaciju industrijskog rasporeda.

U pogledu kapaciteta proizvodnje ugljena, zahtjev "mišljenja", inzistirati na unatrag kapacitet proizvodnje trebao biti u mirovini, može povući rano, 2017 godina iz kapaciteta proizvodnje ugljena od više od 150 milijuna tona, kako bi se postigla ukupni ugljen, regionalni, raznolikost i potražnja za osnovnu ravnotežu. Višeslojni radnici otvaraju put preseljenju, pravilno postavljanje radnika; u skladu s načelom tržišne razmjene i vladavine zakona kako bi aktivno promicalo korporativni dug i raspolaganje imovinom te nastojati ostvariti značajan napredak. Ubrzati spajanje i reorganizaciju, preobrazbu i nadogradnju kako bi se dodatno optimiziralo industrijski raspored.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Par: Čelik za proizvodnju kapaciteta je završio godišnji zadatak 63,4%

Sljedeći: 304 cijev od nehrđajućeg čelika velikog promjera