Koje su izvedbe ispod kvalificiranih cijevi od nehrđajućeg čelika 304 316?

Koje su izvedbe ispod kvalificiranih cijevi od nehrđajućeg čelika 304 316?

Date:Dec 17, 2018

304 316 Proces cijevi od nehrđajućeg čelika određuje njegova ograničenja mogu, obično 304 (L) 316 (L) točna cijev od nehrđajućeg čelika je niska, nejednaka debljina stijenke, mala svjetlina u SS304 316 cijevi, visoki fiksni troškovi i pojava konoplinih točaka, crne mrlje nije lako ukloniti i druge nedostatke, bešavne inspekcije cijevi od nehrđajućeg čelika i oblikovanje također moraju biti izvanmrežni tretman. Međutim, visoki tlak bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika 310S, visoka čvrstoća, mehanički materijali strukture također u potpunosti odražavaju njegovu superiornost. Međutim, postoji mnogo problema s nejasnim cijevima od nehrđajućeg čelika 304 316, a neke će čak imati ozbiljan utjecaj na praktične primjene. Dolje nabrajamo slabiju kvalitetu bešavnih cijevi od nehrđajućeg čelika, uobičajeni fenomen, za referencu odabira materijala. Jedna je loša kvaliteta bešavne površine cijevi od nehrđajućeg čelika, koja se lako formira ožiljcima. To je zato što je materijal neravnomjeran i sadrži više nečistoća. Izrađena oprema vrlo je rudimentarna i lako se drži za čelik. i kvalitetna bešavna cijev 304 316, ali ne postoji takav problem i pojava.

 

Drugo je loša kvaliteta 304 316 nehrđajuće čelične površine cijevi vrlo je lako formirati pukotine, jer je gredica gredica, a pore gredice, gredice u procesu hlađenja zbog uloge toplinskog naprezanja, brzo će stvoriti pukotine, nakon valjanja pojavit će se pukotine.

 

Treće, kvaliteta presjeka cijevi od nehrđajućeg čelika 304 316 za ovalni, razlog je što proizvođači, radi uštede materijalnih troškova, gotovi valjak ispred tlaka ER DAO je velik, jačina je toga 304 316 cijev od nehrđajućeg čelika znatno će se smanjiti i neće udovoljavati standardima oblika i veličine cijevi.

 

 

Četvrto, loše kvalitete 304 316 nehrđajućeg čelika cijevi unutarnjeg promjera veličine fluktuacije su velike, zbog temperaturne nestabilnosti ploča od nehrđajućeg čelika imat će yin i yan rezance, a sastav čelika nije ujednačen, jer oprema jednostavno, čvrstoća temelja je mala, odskok valjanja je velik. Isti će tjedan doći do velike promjene unutarnjeg promjera, takva sila cijevi od nehrđajućeg čelika nije ujednačena i vrlo je lako formirati prijelom. Uzdužne šipke od nehrđajućeg čelika bešavnih čelika za krovne konstrukcije često su valovite.


Par: Kapilarna cijev i postupak proizvodnje od nehrđajućeg čelika 304

Sljedeći: Kako identificirati nekvalificirano zavarivanje cijevi od nehrđajućeg čelika?