Što su performanse pod Qualifed na 304 316 cijevi od nehrđajućeg čelika?

Što su performanse pod Qualifed na 304 316 cijevi od nehrđajućeg čelika?

Date:Dec 17, 2018

304 316 Bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika proces određuje njegova ograničenja mogu, obično 304 (L) 316 (L) bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika točnost je niska, postoji neujednačena debljina stijenke, niska svjetlina u SS304 316 cijevi, visoke fiksne cijene skale, i izgled bodova od konoplje, crne mrlje se ne mogu lako ukloniti, a ostale nedostatke, besprijekornu inspekciju i oblikovanje cijevi od nehrđajućeg čelika, također mora biti offline. Međutim, visoki tlak cijevi od nehrđajućeg čelika 310S, visoke čvrstoće, mehaničkih struktura materijala također u potpunosti odražavaju njegovu superiornost. Međutim, postoje brojni problemi s glatkim cijevima od nehrđajućeg čelika 304 316, a neke će čak imati ozbiljan utjecaj na praktičnu primjenu. U nastavku navodimo lošu kvalitetu cijevi od nehrđajućeg čelika uobičajene pojave, za odabir materijala. Jedan od njih je loša kvaliteta cijevi od nehrđajućeg čelika koja se lako formira. To je zato što je materijal neravnomjeran u materijalu i sadrži više nečistoća. Izrađena oprema vrlo je rudimentarna i lako se lijepi za čelik. i visokokvalitetne bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika 304 316 Ali takvog problema i pojave nema.

 

Druga je loša kvaliteta 304 316 bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika, vrlo je lako oblikovati pukotine, jer je njezina gredica, a pore zagrljaja, u procesu hlađenja zbog uloge toplinskog naprezanja, brzo će proizvesti pukotine, nakon valjanja bit će pukotina.

 

Treće, kvaliteta 304 316 bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika poprečni presjek za ovalni, razlog je da proizvođači kako bi uštedjeli materijalne troškove, gotovih valjak ispred ER DAO tlaka je velika, snaga 304 304 cijev od nehrđajućeg čelika bit će znatno smanjena i neće zadovoljiti standard oblika i veličine cijevi.

 

 

Četvrto, to je loše kvalitete 304 316 bešavne cijevi od nehrđajućeg čelika unutarnji promjer veličina fluktuacija je velika, zbog nestabilnosti temperature od nehrđajućeg čelika ploča će imati yin i yang rezanci, a sastav čelika nije ujednačena, jer oprema je Jednostavno, čvrstoća temelja je niska, odskok valjaonice je velik. Bit će velika promjena unutarnjeg promjera u istom tjednu, takva sila cijevi od nehrđajućeg čelika nije ravnomjerna i vrlo je lako oblikovati prijelom. Uzdužne šipke od nehrđajućih čelika od nehrđajućeg čelika za čupave konstrukcije često su valovite.


Par: Kapilarne cijevi od nehrđajućeg čelika 304 i proces proizvodnje

Sljedeći: Kako identificirati cijevi od nehrđajućeg čelika zavarivanje nekvalificirani?