Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže

Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže

Date:Nov 22, 2018

Cijene čelika u posljednje vrijeme padaju, prema podacima Jin Lianchuanga, prošli tjedan se nacionalno tržište građevinskih čelika oslabilo. Budućnosti padaju, ozračje na spot mjestu je pesimistično, posao je očito hladan. Iako još uvijek postoje ograničenja za zaštitu okoliša vijesti, zalihe su također nastavile opadati, ali strana potražnje postupno se smanjuje, trgovci kasnim trendom panike, a neki ne pritiskaju trgovce na zalihe da pjevaju prazno, tako da je mala kupovina rezultirala naglim padom tržišnih cijena.


Na strani inventara, podaci pokazuju da je nacionalna zaliha građevinskog čelika nastavila opadati u tekućem razdoblju, s ukupno 3.2327 milijuna tona armiranja, što je smanjenje za 104600 tona u odnosu na prethodno razdoblje i ukupno 1.3561 milijuna tona žice i diska, povećanje od 32.000 tona u odnosu na prethodno razdoblje. Ovo izdanje domaće tržišne cijene čelika za građevinarstvo u cjelini je niže. Kao što se slabe budućnosti ne mijenjaju, posljednjih mnogo kišnih dana, slaba potražnja, kompenzacija cjelokupne transakcije pad. Iako su zagarantirana ograničenja proizvodnje u čeličani, ukupni tlak u opskrbi nije velik, zalihe i dalje opadaju.


What causes a Steel prices keep moving lower


Zajedno, rekao je Zhang Jinping, jer na tržištu nema osobito dobrih vijesti, futurska slabost se ne mijenja i trenutna razlika u cijenama velika, mjesto na tržištu još uvijek se ima prostora napuniti, ali zbog nedavnog pada velikog , nastavit će padati svemire ili uske. U ovom tjednu očekuje se da će cijena građevinskog čelika biti nestabilna ili pojava učestalih uspona i padova, općih ili slabih, referentni pad od oko 50 juana / tonu. (Izvor: China Securities Vijesti • Sino-CERT mreža)


Par: Koja je analiza radne cijevi od nehrđajućeg čelika 304 koja se najviše koristi?

Sljedeći: 2018. jesenska i zimska ograničenja proizvodnje čelika Koliko