Koja je analiza radne cijevi od nehrđajućeg čelika 304 koja se najviše koristi?

Koja je analiza radne cijevi od nehrđajućeg čelika 304 koja se najviše koristi?

Date:Nov 27, 2018

304 nehrđajući čelik ima dobru izvedbu hladne, termičke obrade, može koristiti razne tehnologije opće hladnoće, termičke obrade za proizvodnju materijala za kovanje, šipki, žica, ploča, traka i svile i drugih metalurških proizvoda, termički raspon temperature od 900-1180 ℃ .Hladna obrada je laka, nema posebnih poteškoća, jer je dvije vrste čelika lako hladiti i otvrdnuti, kad je hladna deformacija prevelika, potrebno je provesti međuprostorni tretman za žarenje kako bi se olakšala daljnja obrada.

304 管子性能分析 1

304 temperatura obrade cijevi od nehrđajućeg čelika 1080-1100 ℃, način hlađenja za vodeno ili zračno hlađenje. Srednja temperatura žarenja za hladnu obradu je veća od 850-970 ℃, izolacija određeno vrijeme nakon hlađenja vodom. Tkiva obrađenog čelika nakon otvrdnjavanja su austenitni, a ponekad postoji i mala količina ferita.

304管子性能分析 2.

304 Cijevi od nehrđajućeg čelika inhibiraju taloženje karbida tijekom zavarivanja i mogu se zavarivati općenitom metodom.

304管子性能分析 3.

304 lim od nehrđajućeg čelika u postupku nanošenja, koji se često koristi u postupcima hladnog lijevanja. Postoje mnogi faktori hladnog oblikovanja koji utječu na nehrđajući čelik 304, koji su također vrlo složeni. Što se tiče njegovih faktora metalizacije, uglavnom je to sastav čelika, to jest omjer kroma ekvivalentni ekvivalentu nikla, a produženje u uobičajenim vlačnim svojstvima je važan indeks karakterizacije.

304管子性能分析 4.

Oprema za hranu, opća kemijska oprema, komponente postrojenja za industrijsku atomsku energiju itd. Su široko korištene. Prikladni za duboko probijanje dijelova i cijevi za prijenos kiselina, spremnika itd. U ovom čeliku se koriste i kućanski uređaji za vozila, auto dijelovi. To je najveća proizvodnja i doziranje austenitnog nehrđajućeg čelika, koji se koristi u proizvodnji tankoslojnih dijelova, cijevi za prijenos kiselina i strukturnih dijelova.Par: Cijena ploče od nehrđajućeg čelika širine 2000 mm

Sljedeći: Što uzrokuje da se cijene čelika kreću niže