Što se najčešće koristi 304 inox cijev analizu performansi?

Što se najčešće koristi 304 inox cijev analizu performansi?

Date:Nov 27, 2018

304 od nehrđajućeg čelika je dobro hladno, toplinska obrada izvođenje, možete koristiti različite opće hladno, toplinska obrada tehnologija za proizvodnju kovanje materijala, trake, žice, ploča, traka i svile i drugih metalurških proizvoda, toplinska obrada temperaturni raspon od 900-1180 ℃.Cold obrada je jednostavan, nema posebne teškoće, jer dvije vrste čelika lako hladno i stvrdnjavanja, kada hladna deformacija je prevelika, nužno provoditi srednje žarenje liječenja, kako bi se olakšalo daljnju obradu.

304 管子性能分析 1

304 inox cijevi skrućivanja liječenje temperature od 1080 1100 ℃, hlađenja za vodeni ili hlađenje zrakom. Hladna obrada srednje žarenje temperatura je više od 850-970 ℃, izolacija za određeni period vremena nakon hlađenja vode. Tkiva obrađenog čelika nakon skrućivanja su austenitni, i ponekad ima malu količinu ferita.

304管子性能分析 2.

304 inox cijevi spriječiti taloženje karbida tijekom zavarivanja i mogu biti zavareni opće metodom.

304管子性能分析 3.

304 nehrđajućeg lima u procesu prijave, često se koristi u hladno oblikovanje operacije. Postoji mnogo hladno formiranje faktora koji utječu na 304 od nehrđajućeg čelika, koji su također vrlo komplicirano. Što se tiče metalizacije faktora, to je uglavnom sastav čelika, to jest omjer krom nikal ekvivalent, što odgovara i Elongacija u svoj konvencionalni svojstva je važno karakterizacija indeks.

304管子性能分析 4.

Oprema, opće kemijske opreme, atomsku energiju komponente industrijskih postrojenja, itd., se često koriste. Pogodno za duboko bušenje dijelova i kiselina prijenosne cijevi, spremnici, itd. Vozila, auto dijelovi okvira kućanski aparati koriste se i u čelik. To je najveća proizvodnja i doziranje austenitnog nehrđajućeg čelika, koristi se u proizvodnji tankih dijelova, kiselina prijenosne cijevi i dijelova konstrukcije.Par: Cijena 2000mm širine ploča od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: Što uzrokuje čelika cijene kretati niže