Što napraviti profit od studenog 2018. godine

Što napraviti profit od studenog 2018. godine

Date:Nov 08, 2018


Prema Državnom zavodu za statistiku, 2018. godine od 1. rujna prerađivačka industrija i kalendiranje obojenih metala ostvarila je ukupnu zaradu od 313,16 milijardi juana, što je povećanje za 71,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

1. rujna, član udruženja željeza i čelika Kine, udruženja željeza i čelika za postizanje prihoda od prodaje od 3,06 biliona juana, što je 14,47% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine; ostvarenje dobiti i poreza 346,681 milijardi juana, što je povećanje za 68,2% međugodišnje; Ostvariti ukupnu zaradu od 229,963 milijarde yuana, što je povećanje za 86,01% godišnje - u prva tri tromjesečja ove godine 160 privatnih čeličnih tvrtki uključenih u sveobuhvatnu metaluršku privrednu komoru ostvarilo je ukupnu prodaju od 1,92 biliona juana, povećanje od 12% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, neto dobit iznosila je 168,3 milijarde juana, skok od 130%.


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit


What To Make November 2018 Steel Enterprise Profit

Trenutno je socijalni popis čelika u razumnom rasponu, posebno je pritisak zaliha građevinskih materijala mali; sredinom studenoga otpustit će se ograničenja proizvodnje u sezoni grijanja, inhibirati oslobađanje čeličnih kapaciteta; međutim, zbog početak zime na sjeveru, potražnja će se smanjiti, odnosi ponude i potražnje su ograničeni, očekuje se da će tržište čelika pokazati visoki stupanj šoka u studenom. Potrebno je usredotočiti se na provedbu ograničenja proizvodnje u jesen i zimu i utjecaj sjevera na jug na tržište.


Što se tiče troškova sirovina, uvoz željezne rude i rast cijena koksa u listopadu doveli su do postepenog porasta troškova proizvodnje čelika u studenom, a Lange istraživački centar za željezo i čelik očekuje da čelične kompanije ostanu visoke u studenom, ali profitne marže su ograničene ili dodatno sužene. (Lange čelični istraživački centar Wangguoqing)Par: 2018. jesenska i zimska ograničenja proizvodnje čelika Koliko

Sljedeći: Kako se analizira kretanje cijena željezne rude u kasnoj fazi