Prirubnica od nehrđajućeg čelika velike veličine

Prirubnica od nehrđajućeg čelika velike veličine

Tip prirubnice: Klizne prirubnice, Slijepe prirubnice, Prirubnice za zglobove za zavarivanje, Prirubnice za zavarivanje vrata, Prirubnice na ploči, Prirubnice za zavarivanje na utičnicama, Prirubnice s navojem

Prirubnice se općenito koriste kada postoji veza s ventilima, linijskim instrumentima i / ili je potreban priključak na mlaznice opreme. Prirubnički priključci obično uključuju pritiskanje dviju površina koje se međusobno usko spajaju pomoću navojnih vijaka, klinova, stezaljki ili drugih sredstava za primjenu visokih sila pritiska. [16] Često se između prirubnica postavljaju brtva, ambalaža ili O-prsten kako bi se spriječilo istjecanje, ali ponekad je moguće koristiti samo posebnu mast ili uopće ništa ako su površine za spajanje točno oblikovane. Prirubnice su dizajnirane prema sljedećim vrijednostima tlaka: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb ili 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar i 150Bar. Na raspolaganju su različite vrste prirubnica ovisno o vrsti njihovih konstrukcijskih značajki. Slijede vrste prirubnica koje se obično koriste u cjevovodima. Te prirubnice dostupne su s različitim okrenutim poput podignutog lica, ravnog lica, prstenastog lica itd.

Vrsta prirubnice su ispod:

Klizne prirubnice, Slepe prirubnice, Prirubnice za vijke za prirubnice, Prirubnice za zavarivanje vrata, Prirubnica na ploči, Prirubnice za zavarivanje utičnica, Prirubnice s navojem.

Prirubnice na klizanje prevuku se preko cijevi i zatim se zavare s unutarnje i vanjske strane kako bi se osigurala dovoljna čvrstoća i spriječilo propuštanje. Mnogo korisnika ovu prirubnicu koristi umjesto zavarenih vrata, zbog nižih troškova, kao i zbog činjenice da zahtijeva manju točnost prilikom rezanja cijevi na duljinu.

Slijepe prirubnice nemaju provrt i koriste se za zatvaranje cjevovodnog sustava ili vazalnog otvora. Njegov dizajn omogućuje lagan pristup vazalnom ili cjevovodnom sustavu u svrhu pregleda. Po izboru proizvođača može se isporučiti sa ili bez glavčinica

Prirubnice za zavarivanje vrata dizajnirane su za spajanje na cjevovod sustavom čeličnim zavarivanjem. Oni su skupi zbog dugog vrata, ali preferiraju se zbog visokih naprezanja u cijevi, što smanjuje primjenu stresa. Vrat ili potkoljenica prenosi koncentraciju naprezanja u dnu prirubnice. Postepeni prijelaz debljine s osnove glavčine u debljinu stijenke na stražnjem zavaru daje važno ojačanje prirubnice. Turbulencija i erozije su smanjene zbog odgovarajuće veličine provrta cijevi i prirubnice.

Prirubnice na utičnicama slične su kliznim obrubima u obrisu, ali provrta je protuprihvaćena za prihvaćanje cijevi. Promjer preostalog otvora jednak je unutarnjem promjeru cijevi. Zavar filatora oko glavčine prirubnice pričvršćuje prirubnicu na cijev. Izborni intervalni zavar može se primijeniti u uvjetima visokog naprezanja. Njegova najveća primjena je u sustavu visokog tlaka poput hidrauličnih i parnih vodova.

Prirubnica skočnog zgloba je opet slična kliznoj prirubnici, ali ima polumjer na sjecištu provrta i lice prirubnice kako bi smjestila kraj prstenastog zgloba. Lice na kraju šipke tvori lice brtve prirubnice. Primjene su tamo gdje se dijelovi cijevnih sustava trebaju brzo i lako demontirati radi pregleda ili zamjene.

Klasa i materijal

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316,316L, 321, 310S, 904L, S31803, F51.

Vrsta prirubnice

Klizne prirubnice, Slepe prirubnice, Prirubnice za vijke, Prirubnice za zavarivanje vrata, Prirubnice na ploči, Prirubnice za zavarivanje na utičnicama, Prirubnice sa navojem

Prirubnica Standard

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Specifikacija

1/8 ”, 1/4”, 3/8 ”, 1/2”, 3/4 ”, 1”, 1-1 / 4 ”, 1-1 / 2”, 2 ”, 2-1 / 2 ", 3", 4 ", 6" .... 32 "

Ocjene tlaka

 

Razred: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K-40K.

Brtvena površina

FF, RF, LJ, FM, RTJ, RJ

primjena:

 

Prirubnica od nehrđajućeg čelika naširoko se koristi za spajanje cjevovoda u nafti, kemikalijama, struji, plinu, vodi, vodovodnoj cijevi, izmjenjivaču topline, brodogradnji, gradnji.

Prirubnički priključci obično su glomazniji od ostalih priključaka, ali mogu biti uspješni u zahtjevnim primjenama, poput velikih vodovoda i hidroelektranskih sustava.

Povezana pretraga: Prirubnice, čelična prirubnica, prirubnica za ugradnju cijevi, prirubnica od ugljičnog čelika, prirubnica od nehrđajućeg čelika, plinska prirubnica, prirubnica za ulje, čelične prirubnice, prirubnica za cijev za ulje, klizno zavarena prirubnica, prirubnica SO, RF SO prirubnica, Zavarena prirubnica, WN prirubnica, WN RF prirubnica, WNF prirubnica, LJ prirubnica, LJF prirubnica, LJF prirubnica, TH prirubnica, TH prirubnica, TH Navojna prirubnica, Prirubnice prirubnice, SW prirubnice, SW prirubnice SW prirubnice, Prirubnice za ugradnju cijevi, Prirubnice za zavarivanje utičnih cijevi, Prirubnica na ploči, PT prirubnice, zavarene Prirubnice s prirubnicom, Prirubnice od ugljičnog čelika, Prirubnice od nehrđajućeg čelika.

slikaslika


slikaslika

POVEZANI PROIZVODI :

产品 .jpg


Molimo da pošaljete upite, najbolja ponuda će vam biti poslana uskoro!

 

Tel: +86 029 89306039

E-adresa: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186


Par: ne

Sljedeći: Prirubnica od nehrđajućeg čelika 316