Precizne cijevi

Precizne cijevi

Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za svoju preciznost cijevi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od preciznih cijevi u Kini. Naši proizvodi

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel Co, Ltd je poznati Kina preciznost cijevi proizvođač i dobavljač, proizvodnih tvornica i kompanija i kao profesionalni precizni cijev izvoznik i prodavatelj, uvijek pozdravljamo vas kupiti i veleprodaja visoke kvalitete Bešavne čelične cijevi, precizne čelične cijevi, precizne Bešavne čelične cijevi, preciznosti bešavnih čeličnih cijevi iz naše tvornice.

Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za svoju preciznost cijevi zahtjevima. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od preciznih cijevi u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima u zemlji i inozemstvu. Svaki odjel je pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Proizvodi:

Austenitni nehrđajući čelici

Dupleks nehrđajući čelici

Slitina nikla

Preciznih cijevi Htongsteel proizvela se isporučuju s hladnim izvučeni, prizemlje, izuzetno polirane ili svijetle površine, ovisno o veličini i zid debljine.

Specifikacija:

Izvan diameter0.5-50.8 mm (0.0197-2 u.)

Zid thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 u.)

Idite na tanki zid preciznih cijevi

raspon veličina:

Izvan diameter0.787-130 mm (0.031-5 u.)

Zid thickness0.254-19.05 mm (0.010-0.750 u.)

Povezano pretraživanje: Bešavne čelične cijevi, precizne Bešavne čelične cijevi, precizne čelične cijevi, preciznosti, Bešavne čelične cijevi, preciznosti bešavnih čeličnih cijevi, precizne cijevi.

Par:90 stupnjeva lakat Sljedeći:Strip od nehrđajućeg čelika

Upit