Prirubnica od nehrđajućeg čelika WN, SO, RF, BL

Prirubnica od nehrđajućeg čelika WN, SO, RF, BL

Prirubnica se također naziva i prirubnica ili prirubnica. Prirubnica je dio koji spaja cijev i cijev je povezan s krajem cijevi

Prirubnice od nehrđajućeg čelika 304 i 316 u mnogo vrsta i veličina. Odaberite između prirubnica od nehrđajućih cijevi, kao što su: prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika, prirubnice od nehrđajućeg čelika na prirubnicama ploča, prirubljene prirubnice na navojnoj cijevi, podignute prirubnice na navojnoj površini, prirubljene prirubnice za zavarivanje vrata i uzdignute prirubnice na licu. Također držimo niz željeznih prirubnica i kompleta za brtve iz različitih materijala, uključujući gumu, ne-azbest i teflon. Prirubnice od nehrđajućeg čelika.


Standard :


ASTM A182 / A182M - 18 EN 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

vrste:

Ventil za zavarivanje - Slip-On - Priključak na utičnici - Navojni - Blind - RTJ - Lap spoj - Back-Up - Reduction - Otvor ..


veličine:

1/2 "- 36" + otvora: S / 5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

ocjene tlaka:

150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb ili 10 bara, 15 bara, 25 bara, 40 bara, 64 bara, 100 bara i 150 bara.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Na raspolaganju su različite vrste prirubnica ovisno o vrsti njihovih konstrukcijskih značajki. Slijede vrste prirubnica koje se obično koriste u cjevovodima. Te prirubnice dostupne su s različitim okrenutim poput podignutog lica, ravnog lica, prstenastog lica itd.


Par: List od nehrđajućeg čelika

Sljedeći: Nehrđajući čelik Više od 5000 tona na zalihama