Inox prirubnica WN, Dakle, RF, BL

Inox prirubnica WN, Dakle, RF, BL

Prirubnica se također naziva prirubnica i prirubnica. Prirubnica je dio koji spaja cijev na cijev i povezan je s kraja cijevi. Postoje rupe u prirubnicu i vijke čine dvije prirubnice usko povezani. Prirubnicu je zapečaćena sa jastucima. Prirubnica split vijčanim spojem (priključni) prirubnica i zavarene prirubnica.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

304 i 316 inox prirubnica u mnogo vrsta i veličina. Odaberite iz inox cijevi prirubnice kao što: prirubnica slijepa ploča od nehrđajućeg čelika, inox podigao lice slijepe prirubnice, inox lap joint prirubnica, inox skliznuti na tanjur prirubnice, podigao lice utičnice zavarivanja prirubnice, podigao lice navojne prirubnice, podigao lice zavariti vrata prirubnice i podigao lice slip-on prirubnice. Mi također nose linija željeza prirubnice i brtve setove u raznih materijala gume, ne azbest i teflona. Od nehrđajućeg čelika prirubnice.


Standardna:

ASTM A182 / A182M - 18 EN 1092.

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Vrste:

Zavariti vrata - Slip-On - Socket Weld - navojem - slijep - RTJ - Lap Joint - pojačanje - smanjenje - otvora.


Veličine:

1/2"- 36" + bušotine: S/5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

tlakove:

150 lb, 300 lb, 400 zrakoplova, 600 lb, 900 lb, 1500 zrakoplova i 2500 lb ili 10 bara, 15Bar, 25bara, 40bara, 64Bar, 100Bar i 150 Bar.


  

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Razne vrste prirubnica su dostupni ovisno o vrsti konstrukcijskih značajki. Sljedeće su vrste prirubnica obično koriste u cijevi. Te prirubnice su dostupne s različitim s podigao lice, lice, prsten zajednički lice itd.


Par:310 nehrđajućeg čelika Bar Sljedeći:Nehrđajući čelik više od 5000 tona zaliha i jedno zaustavljanje u

Upit