Čelična prirubnica

Čelična prirubnica
Chat Now
Detalji o proizvodu
detalji o proizvodu

Prirubnice se obično koriste kada postoji veza s ventilima, in-line instrumenti i / ili priključak na mlaznice opreme. Spojevi prirubnice obično uključuju pritiskanje dviju površina koje se čvrsto spajaju pomoću navojnih klinova, klinova, stezaljki ili drugih sredstava za primjenu velikih pritisnih sila. Često se između prirubnica postavlja brtva, pakiranje ili O-prsten kako bi se spriječilo istjecanje, ali ponekad je moguće koristiti samo posebnu masnoću ili ništa uopće ako su parne površine precizno oblikovane. Prirubnice su dizajnirane prema sljedećim tlakom: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb i 2500 lb ili 10 bar, 15 bar, 25 bar, 40 bar, 64 bar, 100 bar i 150 bara. Dostupne su različite vrste prirubnica, ovisno o vrsti njihovih konstrukcijskih značajki. Sljedeće su vrste prirubnica koje se općenito koriste u cjevovodu. Ove prirubnice su dostupne s različitim okrenutim poput podignutog lica, ravnog lica, prstenastog lica itd.O nama


Htongsteel je postao vodeći pružatelj rješenja za sve one čelične cijevi, čelične ploče, čelične šipke i čelične cijevi. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera od nehrđajućeg čelika cijevi, nehrđajućeg čelika ploča i nehrđajućeg čelika bar u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima kako u zemlji, tako iu inozemstvu. Svaki odjel je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatiziranom proizvodnjom kako bi našim klijentima ponudio najbolje proizvode kvalitete i brzu uslugu.


Ako namjeravate razumjeti nas, nazovite ga uskoro.

Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


HUITONG je poznati proizvođač i dobavljač cijevi / cijevi od nehrđajućeg čelika u Kini, opremljen produktivnom tvornicom i tvrtkom te kao profesionalni proizvođač i prodavač čeličnih prirubnica, uvijek vas pozdravljamo za kupnju i veleprodaju čeličnih prirubnica visoke kvalitete iz naše tvornice.

Upit