Crno inox ploča areni

Crno inox ploča areni

Crni inox ploča je areni, koja je vrsta obrade, zapravo većina lista ploča od nehrđajućeg čelika je crna nakon, to će biti bolje izgleda nakon rješenje i kiseljenje i hladno valjane inox ploča je svijetlo, jer se sur lice je 2B završnu obradu.

2 B, površine hladnog valjanja nakon toplinske obrade, kiseljenje i onda završetka valjanja da površina umjereno svijetla osoba. Površina je glatka, lako za mljevenje opet, da je površina više svijetla, širok raspon upotrebe, kao što je pribor za jelo, građevinskog materijala i tako dalje. Korištenje površinske obrade za poboljšanje mehaničkih svojstava, skoro sve koristi.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Ako treba crna ploča od inoxa pls javite kod nas kako bi potvrdili detalje specifikacija, potrebno je napisati pismo sporazuma potvrditi sve detalje, jer ima nekoliko mušterija kupiti crni inox tanjur, to je vrsta nehrđajućeg čelika p kasno rijetko na tržištu, i treba više procesa da zadovolji svoje potrebe.Black Stainless Steel Plate Annealed


Od nehrđajućeg čelika u proizvodnji kako bi smanjiti ili eliminirati sve vrste nejednake fenomen čelika je poduzela niz mjera za poboljšanje korozijsku otpornost čelika.


Vi ste dobrodošli u poslati upit, najbolji citat i tech list će biti vam uskoro poslan!

Ako postoji bilo kakva pitanja, pls ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Tel: + 86 029 84510010

E-mail: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: + 86 1389 1997. 186

Par: Kupite ploča od nehrđajućeg čelika 304 316

Sljedeći: 1 X 3 cijev od nehrđajućeg čelika 304