Križ

Križ

Križ elementi nazivaju 4-put armature. Ako grana linija potpuno prolazi kroz t, armatura ne pretvori u križ. Križ ima jedan ulaz i tri poslovnice ili porok stih. Su tako

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel Co, Ltd je poznati kineski križ proizvođač i dobavljač, opremljen s proizvodnih tvornica i kompanija i kao profesionalni cross izvoznik i prodavatelj uvijek pozdravljamo vas kupiti i veleprodaja kvalitetne cijevi križ, 4 puta križa dolikuje, križ dolikuje, 4 način križ cijevi armature iz naše tvornice.

Križ elementi nazivaju 4-put armature. Ako grana linija potpuno prolazi kroz t, armatura ne pretvori u križ. Križ ima jedan ulaz i tri poslovnice ili porok stih. Su otapala zavarenih utičnice završava ili ženski navojni završava.

Unakrsne armature može generirati ogroman stres na cijev kao temperaturne promjene, jer su u središtu četiri točke povezivanja. Tee je više mirna nego križ, tee se ponaša kao tronožni stolica, dok križ se ponaša kao četiri noge stolice. (Geometrijski, "3 sobe-kolinearni bodovi definiraju avion" Dakle 3 noge su inherentno stabilan.) Križevi su česte u požara sprinkler sustava, gdje uslijed toplinskog širenja nisu općenito pitanje, ali ne u vodovodnim instalacijama, zbog njihove dodatne troškove u odnosu na korištenje dva tees.

Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za sve cijevi prelaze zahtjeve. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera cijevi prelaze u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima u zemlji i inozemstvu. Svaki odjel je pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Veličina:

Potpuna: 1/2"- 24", zavarene: 24"- 96"

Debljina:

SCH10-XXS

Materijali:

Ugljični čelik: ASTM ANSI A234 WPB, ANSI A234 WPC, A420 WPL6.

Nehrđajući čelik: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legirani čelik: ASTM ANSI A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standardno:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Povezano pretraživanje: cijev križ, 4 način križ armature križ armature, 4 način križ cijevi armature.

Par:Redukcija Sljedeći:Hladno valjani nehrđajući čelik pločice

Upit