Prirubnica

Prirubnica

Prirubnice se obično koriste kada je potrebna je veza ventila, u liniji instrumenata i/ili povezivanje opreme mlaznica. Prirubnice priključci uglavnom uključuju pritiskom na dvije površine biti j

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel Co, Ltd je poznati Kina prirubnica proizvođač i dobavljač, proizvodnih tvornica i kompanija i kao profesionalni prirubnica izvoznik i prodavatelj, uvijek pozdravljamo vas kupiti i veleprodaja visokokvalitetnih prirubnice, čelične prirubnice, cijevi dolikuje prirubnica, ugljičnog čelika prirubnice, od nehrđajućeg čelika prirubnice iz naše tvornice.

Prirubnice se obično koriste kada je potrebna je veza ventila, u liniji instrumenata i/ili povezivanje opreme mlaznica. Prirubnice priključci uglavnom uključuju pritiskom na dvije površine da se čvrsto zajedno, navojni vijci, klinovi, stezaljke ili druge načine primjene visoke tlačne sile. [16] često, čep, pakiranje ili o-prsten je instaliran između prirubnice koja je otporna, ali ponekad je moguće iskoristiti samo posebna mast, ili ništa at svi, ako je površine se upravo formiraju. Prirubnice su dizajnirani za sljedeće ocjene tlak: 150 lb, 300 lb, 400 zrakoplova, 600 lb, 900 lb, 1500 zrakoplova i 2500 lb ili 10 bara, 15Bar, 25bara, 40bara, 64Bar, 100Bar i 150 Bar. Razne vrste prirubnica su dostupni ovisno o vrsti konstrukcijskih značajki. Sljedeće su vrste prirubnica obično koriste u cijevi. Te prirubnice su dostupne s različitim s podigao lice, lice, prsten zajednički lice itd.

Prirubnice tip jesu kao ispod:

Obožavam ih prirubnica, slijepe prirubnice, Lap joint prirubnice, zavarivanje vrat prirubnice, ploče prirubnica, utičnice za zavarivanje prirubnica, prikaz niti prirubnice.

Listić na prirubnice su prebacio se preko cijevi i zatim zavarena iz oba unutar i izvan pružiti dostatnu čvrstoću i spriječiti curenje. Ova prirubnica se koristi umjesto zavariti vrata od strane mnogih korisnika zbog njegove niže cijene i činjenica da zahtijeva manje preciznosti kod rezanja cijevi dužine.

Slijepa prirubnica nemaju dosadan i koriste se za isključiti sustav cijevi ili vazal otvaranja. Njegov dizajn omogućuje jednostavan pristup vazal ili sustav cijevi za inspekcijske svrhe. Mogu se isporučiti sa ili bez čvorištima na proizvođača opciju.

Variti vrata prirubnice su dizajnirani kako bi se pridružiti s cjevnim sustavom čeono zavarivanje. Oni su skupe zbog dugog vrata, ali preferira za visoku čvrstoću cijevi, smanjenje stresa aplikacija. Vrata ili središte, prenosi koncentracije naprezanja na prirubnicu. Postupni prijelaz od debljina iz baze u središte debljine stijenke u se zavariti pruža važno jačanje prirubnicu. Turbulencije i erozije su smanjene zbog odgovarajući provrt veličine cijevi i prirubnica.

Utičnica prirubnice su slična slip na prirubnice u strukturi, ali rodila u dosadno prihvatiti cijevi. Promjer preostalih rodila je isto kao i unutar promjera cijevi. Filet vara oko središte prirubnicu pridaje prirubnicu na cijevi. Opcija intervala zavarivanja može se primijeniti u visokim stres aplikacija. Njegova najveća primjena je u visoki tlak kao što hidraulički i parne linije.

Lap Joint prirubnica je opet slična poruka prirubnica, ali ima radijus na raskrižju promjer cijevi i prirubnica lice za smještaj krilo kućanstava kraj. Lice na kraju kućanstava oblika brtva lice prirubnicu. Njegove primjene su gdje dijelove cjevovodnog sustava treba da se brzo i jednostavno za inspekciju ili zamjena.

Razreda i materijal

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L, 321, 310, 904 L, S31803, F51.

Prirubnice tip

Obožavam ih prirubnica, slijepe prirubnice, Lap joint prirubnice, zavarivanje vrat prirubnice, ploče prirubnica, utičnice za zavarivanje prirubnica, prikaz niti prirubnice

Standardna prirubnica

GB, ZIS, BS, DIN, ANSI

Specifikacija

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Tlakove

Klasa: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K, 40K.

Brtvljenje površina

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, R.J.

Primjena:

Inox prirubnica je naširoko koristi u povezivanju plinovoda u nafte, kemijske, moć, plina, vode, linija cijevi, topline ex-a, brodogradnja, gradnja.

Prirubnicama veze imaju tendenciju da se više prostran od drugih veza, ali može obavljati i na zahtjevne aplikacije, kao što su veliki vodovod i hidroelektrane sustava.

Vezane uz pretraživanje: Prirubnice, čelične prirubnice, cijevi dolikuje prirubnica, ugljični čelik prirubnica, inox prirubnica, plin prirubnica, ulja prirubnica, čelične prirubnice, ulje cijevi prirubnica, Slip-On prirubnicom zavareni, tako prirubnica, RF tako prirubnica, zavarena vrata prirubnica, zavarene-vrat prirubnica, WN prirubnica, WN RF prirubnica, WNF prirubnica, LJ prirubnice, LJF prirubnica, LJF prirubnice, TH prirubnice, TH prirubnica, TH navojne prirubnice, Socket weld prirubnice, SW prirubnice, Socket weld SW prirubnice , cijevi dolikuje prirubnice, Socket weld cijevi prirubnice, ploče prirubnica, PT prirubnice, zavarenih ploča prirubnice, ugljičnog čelika prirubnice, inox prirubnica.


Par:Cijevi t Sljedeći:Kotlu cijevi

Upit