Cijevi t

Cijevi t

Tee je najčešći cijevi armature. Je dostupan uz sve navoj utičnice, svih otapala vara utičnice ili protiv otapalom vara utičnice i strane utičnice sa ženske teme. Koristi se

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Huitong poseban Steel Co, Ltd je poznati Kina cijevi t proizvođač i dobavljač, proizvodnih tvornica i kompanija i kao profesionalni cijevi t izvoznik i prodavatelj, uvijek pozdravljamo vas kupiti i veleprodaja kvalitetne cijevi armature t, t-linije, t za cijev, 3 način prelaze tee, križ t iz naše tvornice.

Tee je najčešći cijevi armature. Je dostupan uz sve navoj utičnice, svih otapala vara utičnice ili protiv otapalom vara utičnice i strane utičnice sa ženske teme. To se koristi za spajanje ili podjela strujanja fluida. To je vrsta cijevi odgovara što je T-oblik ima dvije poslovnice, na 90° priključak na magistralni vod. To je kratki komad cijevi sa bočni izlaz. T se koristi za povezivanje cijevi različitih promjera ili za promjenu smjera cijevi radi. Oni su izrađeni od raznih materijala i raznih veličina i završava. Intenzivno koriste se u mreže cjevovoda za transport dvofaznog fluida smjese. Kategorizirani su kao: jednak Tee i nejednaka Tee.

Kada veličina grana je isto kao i sabirne cijevi, koristi se jednako t i kad grane veličine je manje nego da zaglavlje veličine, smanjena t će se koristiti. Najčešći su teeja s istim veličinama ulazu i izlazu. Neki od industrijskih tees su ravno Tee, smanjenje Tee, dvostruko grana Tee, dvostruko grana smanjenje Tee, konusni Tee, dvostruko grana konusni Tee, Bullhead Tee, konusni smanjenje Tee, dvostruko grana konusni smanjenje Tee, TANGENCIJALNA Tee i dvostruko grana TANGENCIJALNA Tee.The iznad tees kategoriziraju se na temelju njihova oblika i strukture. Oni se također može klasificirati na temelju aplikacija moraju to obaviti.

Htongsteel je jedan od vodećih Kina cijevi t proizvođača i dobavljača, ako želite kupiti ili kupovina kvalitetnih tee pro profesionalna tvrtka, tvornica, prodavatelj i izvoznik, molimo vas da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Bešavne: 1/2 '' - 24'', zavarene: 24'' 96'', Debljina: SCH10-XXS

Razreda i materijala:

Nehrđajući čelik: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legirani čelik: ASTM ANSI A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Čelika Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Vezane uz pretraživanje: cijev dolikuje Tee, cijevi t, t za cijev, 3 puta preko Tee, križ t, jednaka Tee, čelika jednako Tee, inoxa jednako Tee, legure čelika jednako Tee, reduktor Tee, čelika reduktor Tee, nehrđajućeg čelika reduktor Tee, legure čelika reduktor Tee.


Par:Kapilarne cijevi od nehrđajućeg čelika Sljedeći:Prirubnica

Upit