Reduktor

Reduktor
Chat Now
Detalji o proizvodu

Huitong posebna Steel Co, Ltd je poznati Kina reduktor proizvođač i dobavljač, proizvodnih tvornica i kompanija i kao profesionalni reduktor izvoznik i prodavatelja, mi uvijek želimo dobrodošlicu te to kupiti i veleprodaja kvalitetne cijevi reduktor, cijev reduktori, ekscentrični reduktor, koncentričnih reduktor, čelične cijevi reduktor iz naše tvornice.

Je reduktor omogućuje promjenu u dimenzijama cijevi zahtjeve hidraulički protok sustava ili prilagoditi postojeće cjevovode od različite veličine. Reduktori su obično koncentričnih reducira, ali ekscentričan reducira se koriste kada je potrebno održavati razini vrha ili dna-u-cijevi.

Htongsteel je nastao kao vodeći pružatelj jedan stop rješenje za sve vaše zahtjeve reduktor. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i distributera reduktor u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima u zemlji i inozemstvu. Svaki odjel je pod savršeno upravljanje i potpuno automatizirane proizvodnje kako bi se ponuditi najkvalitetnije proizvode i usluge našim klijentima.

Proizvodi:

Koncentričnih reduktor, ugljični čelik CON reduktorom, reduktor CON od nehrđajućeg čelika, legure čelika CON reduktor, CON reduktor, ekscentrični reduktor, ECC reduktor, ugljični čelik ECC reduktor, nehrđajućeg čelika ECC reduktor, legirani čelik Ecc reduktor.

Veličina:

Bešavne reduktor: 1/2" do 24", zavarene reduktor: 26 "-48".

Debljina: SCH20-SCH160

Materijali:

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standardno:

ANSI, ISO, ZIS, DIN, BS, HR

Povezano pretraživanje: cijev reduktor, cijev reduktori, ekscentrični reduktor, koncentričnih reduktor, čelične cijevi reduktor.


Upit