Redukcija

Redukcija

Huitong Special Steel Co, Ltd je poznati Kina reduktor proizvođač i dobavljač, opremljen s produktivnim tvornice i tvrtke i kao profesionalni reduktor izvoznik i prodavatelj, mi smo uvijek dobrodošlicu vam kupiti i veleprodaja visoke kvalitete cijev reduktor, cijevi reduktori, ekscentrični reduktor.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Huitong Special Steel Co, Ltd je vodeći proizvođač i dobavljač reduktora u Kini, opremljen produktivnom tvornicom i tvrtkom te kao profesionalni reduktor izvoznik i prodavatelj, uvijek smo Vam dobrodošli kupiti i veleprodaju visokokvalitetnih cijevnih reduktora, cijevnih reduktora, ekscentričnih reduktor, koncentrični reduktor, reduktor od čelične cijevi iz naše tvornice.


Redukcija omogućuje promjenu veličine cijevi u skladu s hidrauličkim zahtjevima protoka sustava ili prilagođavanjem postojećim cjevovodima različite veličine. Reduktori su obično koncentrični reduktori, ali se koriste ekscentrični reduktori kada je to potrebno za održavanje iste razine gornjeg ili donjeg dijela cijevi.


Reducer


Htongsteel je nastao kao rješenje na jednom mjestu, vodećeg pružatelja usluga za sve vaše zahtjeve za reduciranjem. Mi smo jedan od najvećih izvoznika i stocker Redukcija u Kini. Naši proizvodi su naširoko koristi u mnogim područjima, kako u zemlji i inozemstvu. Svaki odjel je pod savršenim upravljanjem i potpuno automatiziranom proizvodnjom kako bi našim klijentima ponudili najbolje proizvode kvalitete i brzu uslugu.


Reducer【】 Proizvodi

Koncentrični reduktor, reduktor ugljičnog čelika, reducir CON, reducir od nehrđajućeg čelika, reducir legure čelika CON, reduktor CON, ekscentrični reduktor, ECC reduktor, ugljični čelik ECC reduktor, ECC reduktor od nehrđajućeg čelika, legirani čelik Ecc reduktor.


【Veličina】

Promjeri vanjske širine: Bešavni reduktor: 1/2 ”- 24”, zavareni reduktor: 26 ”- 48”.

Debljina: SCH20 - SCH160


Materijali 【】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Povezano pretraživanje: cijevni reduktor, cijevni reduktori, ekscentrični reduktor, koncentrični reduktor, reduktor čelika.Vi ste welocome poslati nam upite, najbolji citat će biti poslana na vas uskoro!

Par:Nehrđajući čelik stan Bar Sljedeći:Križ

Upit